Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm

  • Un covor care oferă confort și siguranță în baie
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Amplasator antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm, culoare negru. O podea rece în baie în timpul toaletei de dimineață sau de seară nu trebuie să fie o necesitate. O soluție foarte simplă și eficientă este un covor de baie, care va garanta un confort adecvat pentru picioarele goale. Acest lucru este important și pentru siguranță. Covorul va absorbi orice stropi de apă, împiedicându-vă să alunecați pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Consultați sortimentul magazinului nostru și alegeți dintr-o gamă largă de covorașe antiderapante, covorașe pentru baie și covorașe pentru WC!

Unul dintre cele mai populare produse este covorașul antiderapant VITAMINE. Este confecționată din microfibre absorbante. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate adaptate pentru a fi utilizate în băi. Covorul anti-alunecare VITAMINE are dimensiunile: 45 cm x 75 cm (lungime x lățime), ceea ce face posibilă încadrarea lui mai ales în camere mici.

Culoarea sa neagră îl face să se integreze perfect în interioarele întreținute atât în stil modern, cât și clasic. Este un produs al mărcii recomandate Douceur d'intérieur, specializată în producția de articole de decorațiuni interioare de înaltă calitate. Covorul antiderapant VITAMINE va îmbunătăți perfect aspectul băii dvs. Așezați-l în duș și bucurați-vă de o suprafață caldă și confortabilă pentru picioarele goale!

Caracteristicile produsului:

  • covorul anti-alunecare VITAMINE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 75 cm,
  • covorul este fabricat din microfibre,
  • produsul are culoarea neagră,
  • se potrivește atât cu interioarele în stil modern, cât și clasic,
  • produs al mărcii franceze Douceur d'intérieur.

Cod produs
49942
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
75
Latime (cm)
45
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel