Panou din bambus pentru baie, 53 x 36 cm, antiderapant

  • Creați un SPA în casa dvs
Panou din bambus pentru baie, 53 x 36 cm, antiderapant
Panou din bambus pentru baie, 53 x 36 cm, antiderapant
Panou din bambus pentru baie, 53 x 36 cm, antiderapant
Panou din bambus pentru baie, 53 x 36 cm, antiderapant
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Panoul de bambus pentru baie, 53 x 36 cm, anti-alunecare este un produs al renumitului brand francez 5five Simple Smart, care se caracterizează printr-un design atractiv și utilizare practică. Fiecare dintre noi știe că siguranța și confortul sunt cele mai importante lucruri în baie. Tocmai de aceea panoul pe care il propunem va asigura confortul iesirii din cada sau dus. Datorita acestuia nu vom aluneca.

De asemenea, vom evita contactul neplăcut al picioarelor cu podelele reci și alunecoase. Folosim adesea covorașe de baie din material textil care absorb ușor apa, mirosurile și umezeala. Cu toate acestea, utilizarea lor nu este igienă, deoarece devin adesea un grup de bacterii. Bambusul este un material extrem de igienic și confortabil de utilizat. Bacteriile nu se inmultesc la suprafata sa, nu absoarbe apa sau mirosuri. De asemenea, este foarte ușor de păstrat curat, iar forma amintește de centrele SPA.

Pentru o și mai mare siguranță, panoul a fost echipat cu elemente cauciucate care împiedică mișcarea sau zgârierea pardoselii. În plus, panoul de baie va facilita intrarea și ieșirea din cadă sau duș, așa că se va dovedi cu siguranță util în orice casă în care trăiesc bătrâni sau copii. Acest accesoriu se va potrivi cu băile moderne în stil ecologic. De asemenea, se potrivește perfect în interioarele gri. De asemenea, este recomandat pentru saunele de acasă sau sălile de baie.

Caracteristici ale produsului:

  • panou de baie din bambus,
  • igienic, ușor de păstrat curat,
  • face intrarea și ieșirea din duș sau cadă confortabilă și sigură,
  • elementele gumate din partea inferioară împiedică alunecarea,
  • dimensiuni: 53 cm x 36 cm,
  • Marca franceză 5five Simple Smart.
Cod produs
48589
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Inaltime (cm)
2
Latime (cm)
53
formă
prostokątny
Lungime (cm)
36
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel