Raft de bucatarie universal, 50 x 18 x 15 cm

  • Raft universal de bucatarie pentru diverse ustensile
Raft de bucatarie universal, 50 x 18 x 15 cm
Raft de bucatarie universal, 50 x 18 x 15 cm
Raft de bucatarie universal, 50 x 18 x 15 cm
Raft de bucatarie universal, 50 x 18 x 15 cm
Raft de bucatarie universal, 50 x 18 x 15 cm
Raft de bucatarie universal, 50 x 18 x 15 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft de bucătărie pentru blat, 50 x 18 x 15 cm de marca franceză 5five Simply Smart, este o soluție care va fi folosită în fiecare bucătărie. Va crea spațiu suplimentar de depozitare și va facilita dezvoltarea spațiului. Datorită acestui lucru, vom câștiga ordine și toate accesoriile necesare vor fi mereu la îndemână. Mai mult, designul estetic va fi o completare perfecta a interiorului bucatariei.

Raftul de bucătărie prezentat are un blat din lemn și picioare metalice stabile. Constructia este solida si este perfecta pentru depozitarea bolurilor, farfurii, cestilor, alimentelor uscate sau condimentelor. Poate fi folosit și ca suport pentru condimente sau plante mici pentru decor. Conține un singur nivel și este conceput pentru a fi utilizat pe blatul de bucătărie sau în dulapuri de bucătărie.

Raftul de bucătărie pentru blat este perfect pentru spațiile mici în care trebuie să creați spațiu suplimentar de depozitare. Aspectul modern și execuția estetică îl fac un complet perfect pentru bucătărie . D Datorită acestui raft nu va mai trebui să alergi prin bucătărie în căutarea accesoriilor necesare, care cu siguranță vor îmbunătăți munca în bucătărie și vor ajuta la menținerea ordinii.

Caracteristicile produsului:

  • raft de bucătărie pentru blat,
  • va crea spațiu de stocare suplimentar
  • poate fi folosit în orice bucătărie,
  • poate fi folosit ca suport pentru condimente, plante, conserve, feluri de mâncare,
  • combinația estetică de lemn și metal conferă un caracter modern,
  • produs de marcă de la 5five Simply Smart.
Cod produs
53547
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
15
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel