Raft de baie pe colț, bambus, 3 niveluri

  • Un raft de baie extrem de practic din lemn de bambus
Raft de baie pe colț, bambus, 3 niveluri
Raft de baie pe colț, bambus, 3 niveluri
Raft de baie pe colț, bambus, 3 niveluri
Raft de baie pe colț, bambus, 3 niveluri
Bestsellerul nostru
469,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 72% (340,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Doriți să controlați dezordinea din baia dvs. și să organizați eficient spațiul din ea? Nimic mai ușor! Raftul pe colț de baie vă va ajuta în acest sens. Raftul pentru baie, mai presus de toate, economisește spațiu și îl face confortabil în fiecare zi . Datorită diferitelor niveluri, puteți depozita cu ușurință produse de curățare, sticle cu produse cosmetice, un dispozitiv de îndreptat sau un uscător pe acesta, care își vor găsi în cele din urmă locul permanent.
Raftul de baie pe colț este o alegere excelentă dacă apreciați organizarea practică a spațiului. Nu ocupă mult spațiu și puteți depozita o cantitate surprinzătoare de lucruri pe rafturile sale. Raftul pe colț are trei niveluri unde puteți depozita toate produsele cosmetice, prosoapele și alte accesorii necesare. Este realizat din lemn natural de bambus . Acest material este elegant și durabil, datorită căruia raftul va satisface cei mai pretențioși consumatori. Dacă sunteți în căutarea unei piese de mobilier originale și solide, raftul pe colț de baie a fost creat doar pentru dvs.

Raftul pe colț este caracterizat de o culoare frumoasă a lemnului natural de bambus și un design interesant , prin urmare va fi un plus perfect pentru băile în stil boho.

Caracteristicile produsului:

  • raft pe colț de baie,
  • produsul este echipat cu trei niveluri pentru depozitarea accesoriilor de baie,
  • raftul este din lemn natural de bambus,
  • se distinge prin culoarea frumoasă a lemnului natural de bambus și o structură interesantă,
  • este un accesoriu frumos și elegant,
  • raftul este durabil și elegant,
  • va economisi spațiu în baie,
  • ocupă puțin spațiu,
  • un produs al mărcii 5five Simply Smart.

Cod produs
56829
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
32,5
Latime (cm)
4,7
Inaltime (cm)
104
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel