Bol din sticlă cu capac

  • Bol din sticlă cu capac
Bol din sticlă cu capac
Bol din sticlă cu capac
Bol din sticlă cu capac
Bol din sticlă cu capac
Bol din sticlă cu capac
Bol din sticlă cu capac
Bol din sticlă cu capac
Bol din sticlă cu capac
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient de sticlă cu capac - o soluție versatilă pentru depozitarea și servirea alimentelor.

  • Sticlă rezistentă la căldură: Bolul este fabricat din sticlă rezistentă la căldură durabilă și sigură, care este rezistentă la temperaturi ridicate. Datorită acestui fapt, puteți depozita în siguranță alimentele și le puteți încălzi în cuptorul cu microunde sau în cuptor, fără să vă faceți griji cu privire la deteriorarea vasului.
  • Capac practic și etanș: Capacul aderă perfect la vas, asigurând închiderea ermetică și păstrând prospețimea alimentelor depozitate. Datorită acestui lucru, puteți lua cu ușurință mâncarea preparată cu dvs. sau le puteți păstra proaspete mai mult timp în frigider.
  • Întreținere ușoară: Atât bolul de sticlă, cât și capacul acestuia sunt ușor de păstrat curate. Vasul poate fi spălat în siguranță în mașina de spălat vase, capacul este recomandat să fie spălat manual.
  • Disponibil în două dimensiuni: Bolurile sunt disponibile în două dimensiuni: 27 x 12,6 cm și 23 x 11 cm, ceea ce vă permite să ajustați dimensiunea la nevoile dvs. și la cantitatea de alimente depozitate. Puteți păstra în ele mâncăruri, salate, sau diverse tipuri de preparate pentru prânz.
Cod produs
79649
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
11
Diametru (cm)
23
Capacite (ml)
2700
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel