Cutie de depozitare CLOUD, ZELLER

  • O cutie frumoasa pentru carti sau jucarii in forma de nor.Stil scandinav
Cutie de depozitare CLOUD, ZELLER
Cutie de depozitare CLOUD, ZELLER
Cutie de depozitare CLOUD, ZELLER
Cutie de depozitare CLOUD, ZELLER
Cutie de depozitare CLOUD, ZELLER
Cutie de depozitare CLOUD, ZELLER
Cutie de depozitare CLOUD, ZELLER
269,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie de depozitare pentru jucării, cărți CLOUD, alb , este un produs al renumitului brand ZELLER, care va ajuta cu siguranta la mentinerea in ordine a camerei copilului dumneavoastra. Fiecare părinte știe câte articole au copiii lor. Cărțile și jucăriile ajută, fără îndoială, un copil să se dezvolte, dar adesea provoacă dezordine într-o cameră sau apartament. De aceea, merită să vă echipați cu un recipient pentru depozitarea jucăriilor, cărților și altor accesorii, datorită căruia va fi din nou ordine și comandă în camera copiilor.

O cutie de jucării modernă, frumos prezentată, a fost realizată într-un stil scandinav la modă. Este un produs solid, stabil și uimitor. Patru picioare de lemn se îmbină frumos cu nuanța albă a norului, a cărui formă are un recipient. Cutia este foarte încăpătoare și practică , o putem folosi în multe moduri diferite. Acesta va găzdui toate accesoriile, mingile, jucăriile și obiectele preferate ale copilului tău, datorită cărora camera copilului tău va fi organizată.

În plus, nu va mai trebui să cauți jucăriile preferate. Datorită acestui organizator modern, vor fi mereu la locul lor. Culoarea universală, albă a recipientului se va potrivi oricărei camere de copii, indiferent de decorul în care a fost el decorat. O cutie pentru jucării este, de asemenea, o idee de cadou interesantă pentru un copil.

Caracteristicile produsului:

  • organizator încăpător și practic pentru jucării,
  • cutie albă cu un motiv de nor pe patru picioare de lemn,
  • Mobilier în stil scandinav vă va ajuta să rămâneți organizat
  • în camera copiilor vă va învață copilul sa păstreze ordinea,
  • perfecta pentru depozitarea jucăriilor, cărților sau altor accesorii,
  • dimensiuni: 58 x 28 x 45 cm.
Producător
Cod produs
45169
Culoarea dominantă
alb
Producător
Zeller
Lungime (cm)
58
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
45
Material dominant
MDF
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel