Baie în stil Bamboo - accesorii pentru o baie în stil Bamboo

2021-03-24
Baie în stil Bamboo - accesorii pentru o baie în stil Bamboo

Lemnul din baie este o tendință puternică de design interior din ultimele sezoane. Cum să introduci cu abilitate acest material natural în baia ta? Verificați cum adăugarea unei savoniere simple poate schimba complet această încăpere.

Finisarea unei bai cu lemn este o cheltuială imensă. Există plăci care imită acest material, dar nu sunt absolut la fel. Panourile de pereți sau podelele din lemn pentru băi sunt incredibil de scumpe. De ce? Ei bine, sunt fabricate din tipuri exotice de lemn. Prin urmare, prețul materialului înseamnă că majoritatea dintre noi vom renunța la un astfel de aranjament. Din păcate, speciile native de lemn nu sunt potrivite, nu sunt la fel de rezistente la umiditate și la schimbarea temperaturilor.

De ce se simte bine bambusul în baie?

O alternativă la exoticele exorbitant de scumpe este bambusul. Lemnul este produs în procesul de presare a fibrelor de bambus. Procesul de producție și faptul că această plantă crește în climă caldă și foarte umedă o fac cel mai bun lemn pentru baie. În primul rând, bambusul nu își schimbă structura și culoarea atunci când este expus la umiditate. Dacă suprafața sa a fost protejată suplimentar cu lac, atunci bambusul nu va absorbi deloc umezeala. Un alt avantaj al mobilierului și accesoriilor de baie din bambus este durabilitatea lor. Lemnul presat nu este ușor de deteriorat mecanic. În cele din urmă, informații importante - bambusul are proprietăți antibacteriene naturale, astfel încât într-un climat de baie umed și cald, acesta va fi cea mai bună alegere. Vă va ajuta să mențineți un nivel ridicat de igienă în această cameră.

Mobilier din lemn pentru baie

Materialele naturale - lemnul sau piatra sunt foarte la modă în zilele noastre. Tendințele sunt clare - trebuie să afișați diferite modele pe material, de preferință cele create de natură. Bambusul se potrivește perfect aici. Este adevărat că nu există noduri nobile pe suprafața sa, dar și structura sa este interesantă.

Mobilierul din lemn de bambus este o alegere bună pentru o baie. Cele mai populare modele sunt rafturile ajurate și dulapurile de baie în stil scandinav. Structura din lamele subțiri este optic ușoară, așa că arată minunat în băile mici. Astfel de mobilier nu ocupă spațiu, nu copleșește. În același timp, își îndeplinesc rolul perfect - conțin zeci de obiecte mici necesare în timpul procedurilor de igienă de zi cu zi.

Rafturile de baie din bambus sunt disponibile într-o formă deschisă (cu rafturi) sau sub formă de comode mici. Sertarele au fost înlocuite aici cu coșuri textile sau țesute, care sunt excelente pentru depozitarea obiectelor mici. Dulapurile spațioase pentru chiuvetă sau coșurile pentru rufe sunt, de asemenea, din bambus. Acesta din urmă poate îndeplini simultan două funcții. Coșul de lemn este o structură atât de stabilă încât poate fi folosit cu succes ca loc de asezat. Așadar, avem un coș de rufe, a cărui acoperire ne-am transformat într-un scaun moale, tapițat.

Cu ce bai se potrivesc accesoriile din bambus?

Lemnul poate fi introdus în baie cu ajutorul accesoriilor din bambus. Accesorii funcționale: savoniere, dispensere de săpun lichid, cutii și organizatoare sunt necesare în orice aranjament de baie. Nuanță caldă de maro și structura din lemn mat creează un duo perfect cu ceramică glazurată. Se completează reciproc prin contrast - mai ales atunci când combinăm bambusul cu ceramică albă, care reflectă lumina.

Dispenserul de săpun din bambus se va potrivi băii într-un stil scandinav și ecologic. Dacă baia vi se pare prea sterilă și rece, folosiți accesorii din bambus pentru a o face caldă din punct de vedere optic. Un astfel de accesoriu discret, cum ar fi o săpun din bambus, va schimba fața blatului băii.

Seturile de accesorii de baie din bambus arată foarte impresionant. Pe lângă savoniera sau dispenserul, avem și suporturi pentru hârtie igienică, suporturi pentru prosoape și perii de toaletă. Este bine dacă le completezi cu cutii pentru cosmetice și bibelouri. Mobilarea unei băi în stil Bamboo este cel mai bun mod de a vă transforma cu succes baia. Accesoriile din lemn se potrivesc cu multe culori. Arată foarte eficient în baie în tonuri de pământ, sporesc perfect farmecul pietrei naturale. Prin urmare, într-o baie în stil loft, de exemplu, un dispenser de săpun lichid din bambus și un mecanism din metal negru va fi perfect.

Accesoriile din bambus nu sunt absolut potrivite pentru o baie plină de farmec și în stil palat. Pentru astfel de aranjamente, vă recomandăm accente de aur, negru lucios, marmură și bijuterii.

Pret bun

pixel