Ce fel de lampă este buna deasupra mesei? Cum să alegi ce să urmezi?

2022-03-24
Ce fel de lampă este buna deasupra mesei? Cum să alegi ce să urmezi?

Deși dezvoltarea tehnologiei LED a creat posibilități complet noi de amenajare a iluminatului interior, cea mai populară formă de iluminat este totuși o lampă de tavan tipică, fără de care mulți dintre noi nu ne putem imagina să amenajăm un interior de bucătărie sau living. Pentru mulți dintre noi, este, de asemenea, important ca plafoniera să fie principala sursa de iluminare a mesei din living, bucătărie sau sufragerie. Nu este deloc surprinzător - masa este un loc de întâlnire pentru familie și oaspeți, un loc pentru a mânca împreună, a lucra și a se juca. În magazinul nostru veți găsi o selecție uriașă de plafoniere pentru orice interior care sunt perfecte pentru montarea deasupra mesei.

Cum să alegeți o lampă deasupra mesei - asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra!

Alegerea lampii potrivite nu este evidentă. Pe piață veți găsi un număr mare de lămpi diverse cu un design interesant și chiar mai dificil - parametri diferiți de iluminare. Întrucât lampa de deasupra mesei urmează să ne însoțească în activitățile noastre zilnice, merită să alegem o sursă de lumină cu o temperatură de culoare optimă, a cărei strălucire nu ne va obosi privirea și în care vom avea plăcerea de a rămâne. Cea mai bună opțiune este o lampă incandescentă sau un filament cu o temperatură de culoare de 4000K, care este cea mai apropiată de lumina naturală a soarelui într-o zi fără nori. O altă problemă este înălțimea lămpii și unghiul luminii. Este important să obțineți un spațiu confortabil pentru membrii gospodăriei între lampă în sine și masă, care în același timp va permite ca întreaga suprafață a mobilierului să fie acoperită cu lumină uniformă. Însuși aspectul lămpii, materialul din care a fost realizată, culoarea și forma sunt o chestiune individuală, depinde doar de gustul nostru sau de decorul în care a fost creat interiorul.

Lampă atârnată deasupra mesei: industrială, boho sau poate glamour?

 

Designul lămpii deasupra mesei depinde numai de gustul nostru individual și de stilul în care ne-am aranjat interiorul. O lampă industrială, de obicei realizată din metal, cu un aspect simplu, brut, va fi perfectă pentru stilul loft invariabil la modă. O lampă în stil boho va fi perfectă pentru un interior în stil rustic sau cu mult lemn natural. Materialele naturale și o formă ajurata, ușoară a unei astfel de lămpi, precum și culorile pastelate care se referă la culorile găsite în natură, vor atrage cu siguranță pe mulți dintre noi. Iubitorii de forme sofisticate și decorațiuni bogate vor plăcea cu siguranță lampa în stil glamour. Lampa de deasupra mesei cu cristale, în care lumina se va refracta ca într-o prismă, creând reflexii colorate, este un plus grozav și atrăgător pentru interior.

Lampă neagră deasupra mesei - multe chipuri ale clasicului

O structură ușoară, neagră, ajurata a plafonierei deasupra mesei, este o formă universală și atemporală de iluminat care va funcționa bine în multe interioare. Este o soluție universală care va fi perfectă atât pentru o insulă, cât și pentru o masă clasică. O propunere interesantă este o lampă suspendată cu abajur modern, pe care o veți găsi în oferta Edaxo, alături de multe alte soluții interesante, durabile și durabile de înaltă calitate.

Lampi de masa nu sunt doar practice ca iluminatul pentru dining, dar au si un rol decorativ, interesant.

Alege lampa de deasupra mesei potrivită decorului tău

Dining nu este doar un spațiu pentru a lua masa împreună, ci și un spațiu de întâlnire, propice adâncirii legăturilor de familie. Iluminarea bună în dining este ceva la care merită să acordați atenție. Crearea unei atmosfere prietenoase în această parte a casei este foarte importantă. Indiferent cât de mare sau lungă este masa ta. O lampă elegantă agățată deasupra mesei va adăuga întotdeauna farmec și va arăta elegant. Contrar credinței populare, o lampa suspendată de tavan, chiar atârnată deasupra mesei - piesa principală de mobilier din cameră, nu trebuie să fie iluminatul principal în cameră. Lampa de deasupra mesei poate fi o completare plăcută sau un accent în amenajarea iluminatului. Lămpile de perete, plafoniere, benzile LED și multe alte soluții pot fi combinate interesant cu lampa clasică. Toate acestea vor crea un spațiu interesant și atractiv din punct de vedere vizual.

Pret bun

pixel