Ce suporturi prosoape pentru baie?

2022-02-21
Ce suporturi prosoape pentru baie?

Un suport prosoape pentru baie - un echipament discret, dar necesar. Alegerea este larga, asa ca iti vom spune cum sa alegi acest accesoriu astfel incat sa fie practic, iar asamblarea lui sa fie rapida si fara batai de cap.

Decorarea unei băi este un proces destul de complicat. De obicei este un spațiu mic în care trebuie să încapă o mulțime de dispozitive și să planifici bine amplasarea fiecărei piese de echipament. Datorită acestui fapt, interiorul mic va fi 100/100 funcțional.

Alegem suporturi practice pentru prosoape pentru baie

Din ce avem de ales în această categorie de accesorii pentru baie? Contrar aparențelor, suporturile pentru prosoape de baie reprezintă un grup foarte divers de produse.Tipuri de suport pentru prosoape:

Primul grup, adică cârlige simple, este o soluție bună într-o baie mică, puteți alege numărul de cârlige în funcție de nevoile dvs. și le puteți plasa în locuri diferite. Un cuier lung pentru mai multe prosoape necesită mai mult spațiu liber. Șinele de perete sunt folosite pentru a agăța prosoapele umede pentru a se usca mai repede. Un suport pentru prosoape este un accesoriu pentru o baie. Ai nevoie de mult spațiu pentru a monta un astfel de suport pentru prosoape pentru baie. Pe lângă prosoape, va găzdui și halate de baie.

Cuier prosoape BOSIO

Umerașe pentru baie, unde să le montezi?

 

Aranjarea umeraselor trebuie planificata astfel incat sa ai mereu la indemana un prosop atunci cand iesi din cada sau dus. În apropierea acestor instalații sanitare trebuie amplasată o balustradă. După ștergere, puteți agăța prosopul astfel încât să se usuce mai repede.

Un singur cuier ar trebui să fie lângă chiuvetă. Agata acolo un prosop de mână. Agățați un cuier cu câteva cârlige pe un spațiu liber de pe perete - aveți nevoie de el nu numai pentru un prosop, ci și pentru halate de baie sau pijamale.

 

Umerașe interesante pentru baie - o privire de ansamblu asupra bestsellerurilor noastre

Care suport pentru prosoape pentru baie sunt cele mai populare? Pe lângă moda fitingurilor negre, există și cârlige negre, umerase și polite de baie Foarte economică ca formă, vopsită în negru intens, cu un finisaj mat.

Asta nu înseamnă că cele clasice nu mai sunt populare. Accesoriile din metal argintiu se vând bine acum. Funcționează bine în băile mici, într-un stil modern. Strălucirea lor metalică ajută la obținerea efectului de mărire optică a interiorului. Pentru iubitorii acestui stil, avem două variante: o balustradă și un cuier de baie pe mânere rotunde.Folosirea tevilor si a elementelor rotunde face ca aceste accesorii de baie, in ciuda formei lor simple, sa fie originale in felul lor. Lipsa marginilor ascutite face ca acest tip de suport pentru prosoape pentru baie sa ofere interiorului un caracter interesant.

Cum se instalează suporturi pentru prosoape în baie fără găurire? Faceți cunoștință cu Wenko!

Accesoriile de baie care sunt montate pe perete nu trebuie să implice găuri în pereți. Pe de altă parte, este greu de imaginat un suport pentru prosoape de baie care se lipește. Există o cale - sistemele de montare brevetate de la Wenko fără găurire. Producătorul german de bunuri de uz casnic este cunoscut pentru proiectarea de gadgeturi inteligente care ușurează activitățile de zi cu zi.

Instalare fără găurire Wenko are patru sisteme din care să aleagă: Power Loc, Vacuum Loc, Turbo Loc și Static Loc. Capacitatea de încărcare a accesoriilor montate cu aceste sisteme este de la câteva kg până la 80 kg. Nu există nicio teamă că o astfel de fixare nu va ține prosoapele. Suporturile autoadezive sau cu vid pentru prosoape sunt fiabile și pot fi instalate pe perete în cel mai scurt timp.

Cel mai mare avantaj al acestor soluții este că nu trebuie să găuriți peretii. După dezasamblarea cuierului Wenko, nu există urme vizibile sau decolorare. Poti aseza umerasele oriunde. Nu aveți nevoie de unelte suplimentare - tot ce aveți nevoie este ceea ce găsiți în pachet și câteva minute pentru a instala un suport pentru prosoape pentru baie.

Pret bun

pixel