Cum să decorezi masa pentru o petrecere de vară?

2023-07-10
Cum să decorezi masa pentru o petrecere de vară?

Ar trebui să avem întotdeauna grijă de cei dragi, precum și să sărbătorim momentele comune în cel mai bun mod posibil. Pe măsură ce viața devine din ce în ce mai rapidă, este ușor să uităm cât de multă înseamnă oameni pe care ne putem baza. Prin urmare, organizarea unei petreceri în care îi vom onora pe cei dragi este una dintre modalitățile de a ne exprima recunoștința și aprecierea. Și zilele frumoase de vară sunt propice unor astfel de întâlniri.

Mâncăruri fanteziste cu o varietate de arome în compania unor decorațiuni fermecătoare pentru masă vor contribui la crearea unei atmosfere climatice. Așadar, de unde să începeți pentru a vă putea bucura de timp împreună cu familia și prietenii la maximum, printre peisaje favorabile și plăcute pentru ochi?

Alege-ți stilul!

Vara este în primul rând o varietate de culori care merită evidențiate pe și în jurul mesei și o puteți face în multe feluri. Distreaza-te cu culorile! Rupând nuanțele discrete ale fețelor de masă cu culori mai puternice, puteți crea o compoziție interesantă, subliniind fertilitatea verii. Apropo de fețe de masă, merită să ne gândim la ce ne pasă mai mult, materiale naturale și ecologice, sau poate confort și ușurință în întreținere? Avem la dispoziție ambele variante, atât fețe de masă din bumbac, cât și cele din plastic, care sunt confortabile de utilizat dar în același timp în versiuni interesante și moderne.

O masă cu o față, sau o musama înfățișând un model cu maci și lavandă.

Nu poți uita de asigurarea unui confort deplin pentru oaspeți, în acest scop pernele confortabile de scaune vor fi utile, de exemplu într-o culoare galbenă energică, care pot fi asortate cu șervețele de aceeași culoare. În compania florilor galbene, un astfel de aranjament va arăta foarte impresionant și va rămâne cu siguranță în memoria oaspeților. Astfel de compoziții pot fi create într-un mod similar în alte culori selectate.

Șervețelele sunt baza pentru aranjarea mesei

Oferirea oaspeților un confort deplin este, de asemenea, necesitate de a pune șervețele pe masă. Pe lângă funcția lor practică, care vă permite să vă păstrați hainele curate, acestea joacă și un rol decorativ. Puteți opta pentru șervețele din bumbac, care sunt reutilizabile și foarte durabile; Se pot spala chiar și la temperaturi ridicate. Ele vin în dimensiuni mai mari, permițându-vă să acoperiți întreaga masă, sau altele mai mici, din care puteți crea diverse forme, de exemplu origami. Șervețelele mai mari, în afară de protejarea mesei de murdărie și deteriorare, sunt și un fundal pentru preparatele servite și șervețele mai mici pentru ștergerea mâinilor după masă. Acest lucru se poate face și cu șervețele din hârtie, ale căror diverse motive și culori vor fi un plus estetic la masă.

Motive botanice pe masa de vară

Atunci când alegeți decorațiuni pentru masa la care urmează să-i găzduiti pe cei dragi în timpul petrecerii de vară, merită să vă lăsați imaginația să zboare. Acest lucru vă va permite să creăti un spațiu individual care va fi amintit de toată lumea. Nu aveti nicio idee? Iată câteva inspirații.

Ideea perfectă pentru iubitorii de lavandă este să creeze o masă în nuanțe de flori de lavandă. Acoperirea mesei cu o fata de masa movîn combinație cu șervețele corespunzătoare va crea o compoziție frumoasă. Masa poate fi decorată suplimentar cu o vază (sau vaze) cu aceste flori frumoase, ale căror calități de parfum sunt, fără îndoială, favorabile simțurilor și, de asemenea, resping țânțarii, ceea ce va fi un avantaj incontestabil în timpul petrecerilor de vară pe terasă sau în grădină. Aceasta este o alegere excelentă pentru fanii Provencei. În acest stil, puteți decora masa și cu șervețele cu un motiv de ierburi de Provence, care vor contribui la crearea unei atmosfere idilice de vară.

Pentru cei care caută soluții discrete, o alegere bună vor fi motive florale subtile în nuanțe de albastru sau trandafir. Un astfel de accent delicat va diversifica decorul mesei și va da o atmosferă de vară. Ca fundal, puteți folosi un șervețel alb sau în culorile florilor: compania unui șervețel cu motiv de trandafiri se va potrivi perfect cu un șervețel cu o culoare delicată, roz.

Petrecere in gradina - o idee pentru o nunta intima

Cu un decor de masă frumos pregătit, petrecerea de vară va avea o atmosferă unică, care va deveni decorul amintirilor împărtășite, așa că merită să aveți grijă de detalii. La urma urmei, ele alcătuiesc întregul și subliniază unicitatea acestor momente.

Grădina de vară poate fi folosită cu succes și pentru a organiza o nuntă în aer liber. Această opțiune este mult mai ieftină decât închirierea unui restaurant sau a unei săli de nuntă și, de asemenea, mai originală și mai confortabilă. Recent, tot mai multe cupluri pariază pe această soluție, care este, de asemenea, mult mai prietenoasă cu mediul și mai intima.

Pret bun

pixel