Oglinzi Boho la modă primăvara/vara 2022 - Prezentare a celor mai bune modele

2022-06-10
Oglinzi Boho la modă primăvara/vara 2022 - Prezentare a celor mai bune modele

Boho este una dintre tendințele preferate de design interior din ultimele sezoane. Secretul aranjamentelor de succes în acest stil este alegerea corectă a detaliilor. În acest ghid, vă vom ajuta cu o oglindă boho care va fi încununarea aranjamentului.

Numele de boho provine probabil de la termenul de boem din comunitatea artistică. Ipotezele originale boho s-au născut în atelierele pictorilor și sculptorilor care, din motive economice, locuiau în atelierele lor. După cum puteți ghici cu ușurință, aceste locuri erau în dezordine, iar decorul lor era puțin întâmplător. Desigur, dacă s-a întâmplat în spațiul artistului, putem fi siguri că echipamentul studioului era alcătuit din obiecte frumoase și extraordinare. A existat o puternică fascinație pentru Est și climatul oriental.

Astăzi, boho este un stil elegant, romantic în culori destul de discrete. O recunoaștem prin faptul că în interioare sunt folosite materiale naturale și culori neutre. In ultimele sezoane, la interior au fost adaugate tot mai mult mobilier și accesorii din rachita sau rattan. Până nu demult era folosit doar pe terase și în grădini, astăzi intră în living. Unul dintre accesoriile caracteristice de acest tip este oglinda boho. Să vedem cum să alegi sau, dacă ai abilitățile de care ai nevoie, cum să faci o oglindă în stil boho.

Prin ce se caracterizează oglinzile boho?

Unul dintre laitmotivele boho este soarele. Forma sa perfectă și semnificația simbolică joacă un rol imens în aceste aranjamente eclectice. Folosim oglinzi boho pentru a-l expune în interior. După cum probabil ați ghicit, acestea sunt oglinzi rotunde încadrate într-un cadru decorativ. Cel mai adesea, este realizat din material natural și imită razele care se răspândesc în jurul soarelui.

Diametrul oglinzii nu este foarte mare datorită faptului ca rama decorativă joacă aici rolul principal. Astfel, oglinzile boho nu servesc drept oglinzi pentru a controla cum arată întreaga silueta. Scopul lor principal este de a decora interiorul. De obicei, acestea fac parte dintr-o compoziție decorativă pe un perete dintr-o cameră de zi. Arată grozav deasupra comodei din dormitor sau a consolei moderne din hol.

 

Recent, în tendințe - oglinzi din rattan și o oglindă boho din iarbă de mare

Referințele la natură și tendințele ecologice sunt vizibile practic în fiecare tendință. In cazul boho, rattanul, rachita, iarba de mare, iuta si bumbacul sunt materialele de baza pentru producția de decorațiuni și obiecte de interior. Asociem rattanul mai mult cu mobilierul de grădină, dar așa cum am menționat mai sus, acesta intră din ce în ce mai îndrăzneț în sufragerie. Ramele țesute complex se potrivesc perfect stilului boho eclectic. Utilizarea acestui material face posibilitățile de a crea un decor unic aproape nelimitat. La fel ca iarba de mare, din care poți crea rame de oglinzi cu adevărat originale. Merită să ne amintim că acestea sunt materiale naturale, prin urmare 100% biodegradabile. Astfel de decorațiuni se încadrează perfect în filosofia de cumpărare conștientă a decorațiunilor.

 

Prezentare a oglinzilor în stil boho la modă în sezoanele următoare

Avem câteva inspirații pentru tine - am ales oglinzi care se potrivesc perfect cu atmosfera boho. Vă vom spune unde să le puneți și cu ce să le combinați astfel încât să facă cea mai bună impresie. Vom începe cu cele clasice, adică cea mai expresivă temă a soarelui. Cadrul împletit este aranjat în raze care se extind în jurul sticleii. Oglinda în sine nu este mare, dar rama ei ocupă mult spațiu. Poți opta pentru una, dar exista și seturi de oglinzi boho pentru realizarea unei compoziții decorative pentru perete. Alegerea naturală este de obicei ratanul nevopsit, dar sunt disponibile și oglinzi boho cu rame albe și negre.

Set de oglinzi decorative cu rama din răchită, Ø 28 cm, 3 bucăți

O oglindă boho poate avea un cadru care arată un pic ca un cap de floare. Rattanul împletit în petale creează o formă mai moale decât razele care se extind în lateral. Diferența este mică, dar extindem conotațiile naturale și cu un motiv floral.

O altă propunere este un cadru realizat din felii de lemn tăiate uniform. Stilul este același, dar forma este mai neevidentă. Astfel de oglinzi sunt perfecte pentru interioarele rustice. Dacă sunteți în căutarea unui model original - va fi o alegere perfecta. Un astfel de cadru vă permite să realizați o oglindă boho mare care poate fi agățată cu succes pe peretele din hol. Acordați atenție stilului său universal - se va potrivi nu numai aranjamentelor romantice, ci și unui loft rustic.

Uneori vrem să punem un accent decorativ puternic în interior. O oglindă boho din iarbă de mare sau rafie este o alegere bună într-o astfel de situație. Cadrul său creează o structură spațială care este puțin peste standarde. Decorează sticla și contrastează frumos cu acesta - sticlă rece, netedă, înconjurată de nenumărate fibre mici. Soluție interioara eficienta, ecologica si absolut originala.

Printre oglinzile boho vei găsi și alte forme – soarele este doar modelul de baza. Oglinzi, dream catcher-e de vise, lacrimi atrăgătoare sau elipse - toate se încadrează perfect în canonul unui aranjament în acest stil. Ba mai mult, folosind materiale disponibile in general, poți realiza singur un astfel de cadru sau poți decora cu pene decorative, margele sau accesorii florale.

Pret bun

pixel