Oglinzi: clasice sau diferite? Tot ce trebuie să știi

2022-03-28
Oglinzi: clasice sau diferite? Tot ce trebuie să știi

Când ne gândim la o oglindă, de obicei ne concentrăm pe funcționalitatea ei de bază - adică pe reflectarea imaginii. Cu toate acestea, merită să ne amintim că o oglindă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă decora casa, precum și de a aduce mai multă lumină în spațiu.

Există multe posibilități de utilizare a oglinzilor - le puteți agăța sau pune într-un dormitor, hol, sufragerie, baie sau orice altă cameră. Acest tip de echipament poate fi integrat cu usurinta în mediul înconjurător, iar includerea unei oglinzi decorative intr-o camera ii poate schimba complet aspectul, este o chestiune de luat in considerare cateva puncte înainte de a alege oglinda perfectă.

Oglinzi de perete - o rețetă pentru un interior mai mare

Dacă apartamentul sau casa ta are un hol mic, ar fi o idee buna sa atarne o oglinda in el, reflectand lumina, creand impresia de mai mult spațiu și îmbunătățind starea de bine a fiecărei persoane. Puteți folosi și o oglindă rotundă sub forma unei compoziții montata pe perete într-un astfel de loc. Livingul, în schimb, poate fi decorat cu oglinzi amplasate în puncte strategice, precum deasupra bufetului sau a semineului, pentru a pune în valoare aceste elemente ale interiorului.

La birou, o oglindă de perete poate fi amplasată pentru a ilumina camera și a acționa ca element decorativ. Pentru a face acest lucru, alegeți un design sau o formă originală pentru a sublinia unicitatea spațiului. O oglindă în forma de soare într-un cadru de bambus sau o oglindă decorativă cu un raft Remember va fi perfectă. Oglinzile din dormitor sunt de obicei mari și lungi și pot fi atât suspendate, de sine stătătoare, cât și atașate la ușa unui dulap. Dacă ai obiceiul să-ți coafezi părul sau să te machiezi în dormitorul tău, este și foarte practic să ai o oglindă de dimensiuni medii atașată de perete sau pe o comodă.

Atunci când alegeți o oglindă de baie, aspectul funcțional al acesteia este deosebit de important. Sunt în general oglinzi care sunt montate deasupra chiuvetei și multe au iluminare integrată. O oglindă cu factor de mărire poate fi plasată lângă ea pentru activități care necesită precizie. Daca iti doresti o oglinda mare, poti alege un model montat pe perete sau un dulap de baie integrat.

Atunci când alegeți oglinzi pentru uz public, este important să vă asigurați că acestea respectă reglementările locale. Există oglinzi concepute pentru aplicații sau spații specifice, cum ar fi toaletele publice, saloanele de înfrumusețare și studiourile de dans.

Ce oglindă suspendată ar trebui să alegi?

Există mii de forme de oglinzi suspendate - pe lângă modelele dreptunghiulare sau circulare care se pot încadra cu ușurință în spațiu, puteți alege și o oglindă până la podea, puteți crea o compoziție din mai multe oglinzi fără rame sau cu rame de diverse forme și dimensiuni. . Există multe posibilități. De asemenea, poți alege forme decorative și îndrăznețe care să aducă o notă de modernitate și să atragă atenția asupra lor.

Amintiți-vă că, dacă utilizați o oglindă mare, de exemplu, una care acoperă întregul perete, puteți mări vizual o cameră mică sau colțul acesteia - aceasta este o opțiune excelentă pentru apartamentele mici. În alte colțuri ale casei poți agăța oglinzi mai mici care reflectă lumina și luminează spațiul. Dacă nu ai prea mult spațiu pentru a pune o oglindă, o poți agăța oricând de ușă! Datorită acestui lucru, vei economisi spațiu și, în același timp, te vei putea supraveghea înainte de a pleca, sau în orice alt moment.

Oglinzi

Oglinzi decorative – spunem nu pereților plictisitori

Rama oglinzii este ceva la care merită să fii atent, deoarece îi definește stilul, de exemplu: vintage, modern, boho sau altele. Stilul oglinzii ar trebui să se potrivească cu camera în care va fi atârnată. Uneori, însă, optarea pentru un model fără cadru poate fi cea mai bună și mai ușoară alegere. Pe de altă parte, unele rame decorative sunt mai mari decât oglinda înscrisă în ele, ceea ce atrage privirea și poate fi un decor interior interesant. Dacă ai o oglindă veche și nu vrei să o arunci, poți și vopsi rama veche pentru a-i da o nouă răsucire.

Sau poate oglinzi rotunde sau în stil boho?

În zilele noastre, mulți oameni aleg modele de oglinzi neobișnuite - precum oglinzi rotunde sau modele decorative boho. Stilul unic te face să vrei să te uiți la reflecția ta tot timpul și, de asemenea, trezește mai mult interes vizual.

Totuși, rețineți că poate supraîncărca designul interior al camerei. Pentru a evita acest lucru, așezați oglinda într-un loc în care să nu fie prea multe obiecte în jur.

Pret bun

pixel