Oglinzi pentru baie - cele mai la modă variante

2022-09-08
Oglinzi pentru baie - cele mai la modă variante

Vrei să introduci în baia ta o oglindă perfectă din toate punctele de vedere? În acest articol, am adunat cele mai bune modele de oglinzi pentru baie.

O oglindă pentru baie este unul dintre acele elemente de design interior de care toți membrii familiei au nevoie în fiecare zi. Este adesea dificil să alegeți o oglindă care să se potrivească tuturor și, în același timp, să completeze perfect stilul băii. Producătorii moderni prezintă o gamă largă de oglinzi, dar cel mai important este să poți alege cea mai bună opțiune pentru baia ta.

Ce oglindă să alegi pentru baie?

Ce este mai important - spațiu de depozitare sau un cadru elegant? Sau poate caracter practic și rezistență la umezeală? O oglindă mare face ca o baie mică să pară spațioasă. Înainte de a începe procesul complex și responsabil de alegere a unei oglinzi pentru baie, merită să vă familiarizați cu principalele tipuri și caracteristici ale opțiunilor de oglindă disponibile în magazine. Una dintre cele mai bune soluții pentru o incapere mica poate fi o oglinda montata pe fatada unui dulap din PAL rezistent la apa, situată deasupra chiuvetei. În acest fel, poți câștiga spațiu pentru depozitarea cosmeticelor și oglinda in sine în același timp. Dacă în baie sunt doua chiuvete, o aranjare simetrica a doua oglinzi sau o oglinda lunga poate fi o solutie buna. Când intenționați să instalați o cabină de duș în loc de o cadă, ar trebui să luați în considerare plasarea unei oglinzi pe unul dintre panouri sale laterale.

Deoarece oglinda este nu numai un accesoriu util, ci și un element estetic important al oricărei băi, este necesar să o potriviți armonios în conceptul de design al camerei. De exemplu, cadrul larg original cu un imprimeu luminos neobișnuit poate fi un accent interesant, adăugând un contrast atractiv interiorului

Oglinzile dreptunghiulare cu rame largi din lemn cu colțuri rotunjite se vor potrivi perfect cu stilul rustic. Cadrul trebuie tratat special pentru a preveni deformari cauzate de umiditatea constantă a aerului. Același lucru este valabil și pentru ramele sub formă de împletitură de răchită sau obloane din imitație de lemn.

Oglinzile dreptunghiulare simple fără cadru cu iluminare din spate cu LED-uri sunt, de asemenea, o soluție bună - vor fi de ajutor atât în ​​timpul tratamentelor de înfrumusețare, cât și atunci când te pregatesti de un eveniment mare.

Oglinda cosmetica LED, 65 x 49 cm

Clasamentul al celor mai bune oglinzi de baie de pe Edaxo.ro.

Oglindă octogonală într-o ramă aurie - Gypsy

oglindă elegantă aurie va arăta grozav în orice baie. O bază solidă și un cadru durabil rezistă cu ușurință la toate efectele negative ale umidității ridicate. La rândul său, prețul accesibil face ca acest model să fie foarte popular. Oglinda Gypsy are următoarele dimensiuni: lungime 45 x lățime 34 x înălțime 1 cm și este disponibilă în magazinul online bine echipat Edaxo.ro

Oglinda dreptunghiulara cu iluminare și încălzire

Oglinzile de baie dreptunghiulare sunt clasice. Sunt confortabile, practice și extrem de funcționale. Unul dintre modelele de succes este oglinda de 80x55 cm cu iluminare fluorescentă și bază din MDF rezistentă la umezeală, care este perfectă pentru încăperile umede. Încălzirea încorporată previne evaporarea oglinzii atunci când temperatura scade.

Oglindă de perete într-un cadru decorativ

Oglinda unică mărci franceze Atmosphera, cu cadru din lemn cu elemente metalice, va fi o alegere excelentă atât pentru o baie modernă, cât și pentru o cameră care se referă la natură. Disponibilă în forma dreptunghiulara, seamănă cu o adevărată operă de artă. Rama grațioasă din lemn este acoperită cu un compus special rezistent la umiditate, astfel încât să puteți plasa în siguranță această oglindă frumoasă în baie.

Oglinda iluminata

Una dintre cele mai elegante opțiuni este o oglindă de baie iluminată. Într-un astfel de model, LED-urile sunt plasate în jurul perimetrului bazei acrilice care transmite lumina. Un senzor tactil este utilizat pentru a opri iluminarea de fundal. Oglinzile iluminate arată la fel de bine atât pe verticală, cât și pe orizontală.

Oglinda de perete GOLD SUN Ø 100 cm

Dacă cauți ceva cu adevărat special, verifică modelul de oglindă numit Gold Sun. Această oglindă aurie seamănă cu soarele și este perfectă pentru interioare moderne, eclectice sau glamour. Brandul francez Atmosphera înțelege perfect nevoile clienților pretențioși, motiv pentru care această oglindă a fost realizată ținând cont de ultimele tendințe și folosind doar materiale de înaltă clasă.

Oglinda cosmetica Wenko Style, LED, 3X

Cum să alegi o oglindă de baie - calitatea contează

În primul rând, nicio imperfecțiune vizuală nu trebuie să fie vizibilă pe suprafața oglinzii - ciobituri, crăpături, bule sau incluziuni străine. Reflectarea unui obiect în mișcare ar trebui să fie, de asemenea, clară, fără efectul de distorsiune.

Grosimea stratului de oglindă rezistent la umiditate trebuie să fie de 3 cm. Învelișul rezistent la umiditate trebuie să aibă o grosime de cel puțin 3 mm. Spatele oglinzii trebuie acoperit și cu o folie rezistentă la umezeală - aceasta determină durabilitatea acesteia și calitatea reflexiei.

Oglinda din sticla silicata Oglinzile cu adevărat bune sunt confectionate din sticlă silicată, de 4-5 mm grosime. Atunci când alegeți grosimea oglinzii pentru baie, rețineți că proporția de reflexie poate fi distorsionată dacă suprafața este prea subțire sau neuniformă.

Pret bun

pixel