Oglinzi rotunde, o modalitate simplă de a crea un interior în stilul retro cu influențe loft

2021-08-30
Oglinzi rotunde, o modalitate simplă de a crea un interior în stilul retro cu influențe loft

Tendințele în designul interior sunt un proces în continuă schimbare. Diferite influențe se amestecă între ele și, în timp ce unele vizează modernitatea, celelalte încearcă să se îndrepte spre trecut, încadrându-se astfel în trendul retro. Acest stil aparține fără îndoială tendinței, care începe să apară din nou în apartamente, dar de data aceasta ca un fel de stil de amenajare, nu o necesitate. Susținătorii acestui stil susțin că este legat în principal de amintirile lor și de un fel de aromă amintită din copilărie. Aspectul mobilierului, culorilor, mirosului și atmosferei pe care doresc să le recreeze în viața adultă încă din adolescență. O parte importantă a acestui stil este că nu trebuie să fie atât de costisitor. De asemenea, se poate dovedi mai funcțional decât alte stiluri de amenajare. Mai presus de toate, însă, este simplu. Este vizibil mai ales pe exemplul oglinzilor.

O oglindă care combină proprietățile practice și decorative va fi un accesoriu excelent pentru designul interior. Mai ales dacă este rotunda. De aceea, magazinul nostru a pregătit o ofertă interesantă de oglinzi rotunde care vor arăta elegant, interesant și în același timp ne vor servi pentru funcții practice, adică vizionare simplă în ele, de exemplu înainte de a ieși din casă. Merită să cunoașteți avantajele oglinzilor rotunde pentru a le potrivi cel mai bine forma cu decorul propriului apartament. Deci, să aruncăm o privire mai atentă la oglinzile rotunde funcționale.

Minimalism și clasică

Cum să combinați forma rotundă la modă a oglinzii cu un cadru elegant și minimalist? Cel mai bun exemplu în acest sens este oglinda oglinda de perete rotundă, care în sine este un accesoriu elegant pentru amenajarea interioară. Și este într-adevăr perfectă pentru orice stil posibil. Oglinda rotundă elegantă a fost plasată într-un cadru metalic negru, care se caracterizează prin durabilitate și stabilitate. O caracteristică importantă a cadrului este rezistența sa specială la deteriorarea mecanică. Și acest lucru afectează în mod semnificativ chiar panoul oglinzii. Astfel, a fost creat un produs care poate fi folosit pentru mulți ani de utilizare. Dar nu este surprinzător, deoarece producătorul oglinzii este compania franceză Atmosphera, un brand dovedit pe piață.

Oglinda rotundă neagră, datorită culorii sale, se va potrivi cu orice cameră, indiferent de stilul predominant. În hol, va fi un accesoriu elegant și practic în care vă veți putea privi înainte de a ieși. Oglinda va da fără îndoială caracter băii, în care va arăta foarte atractiv. Ea poate fi plasată și în dormitor, unde își va îndeplini și rolul de adăugare originală la acest interior intim.

Eleganță ovală

Atmospherte, de asemenea, producătorul unei alte oglinzi unice care va atrage, fără îndoială, atenția oaspeților noștri. Oglinda decorativă OVAL într-un cadru metalic este un alt exemplu excelent de cum să combinați designul minimalist cu o formă originală și materiale solide. Oglinda are o formă ovală elegantă și este așezată într-un cadru negru. Cadrul se caracterizează și prin durabilitate și stabilitate, cu care producătorul ne-a obișnuit deja. Cadrul negru a fost suplimentat și cu elemente aurii, dând caracter acestui design minimalist.

Datorită acestui fapt, oglinda va deveni un element caracteristic al decorului. Datorită formei și dimensiunilor sale, oglinda rotunda Oval este perfectă pentru încăperile mici în care este necesar să lumineze și să extindă vizual spațiul. Se întâmplă adesea ca încăperea în sine să fie întunecată și cu siguranță ar putea fi luminată. Oglinda Oval va îndeplini acest rol fără nicio problemă. O comoditate suplimentară este că oglinda poate fi agățată pe perete în funcție de preferințele personale sau pur și simplu așezată pe mobilier, cum ar fi o comodă. Pe lângă hol, oglinda va arăta grozav în sufragerie sau dormitor. De asemenea, o putem așeza cu ușurință în dining. Datorită designului minimalist și a culorii universale a cadrului, oglinda va fi un accesoriu perfect pentru interioarele decorate în stil modernist sau clasic sau retro.

Oglinzi cu caracter

Aceste două modele de oglinzi nu sunt singurele exemple de elemente decorative elegante. Familiarizându-vă cu oferta noastră, veți găsi alte oglinzi decorative cu formă rotundă, dar cu diferite forme de finisaj. Oglinzile în stil glamour în rame aurii, în formă de soare sau frunze aurii, atrag atenția. Există, de asemenea, oglinzi plasate în rame speciale cu elemente din răchită sau bambus, care sunt perfecte atât pentru stilurile de interior retro clasice, cât și pentru stilurile boho. Pe lângă ramele metalice, exista și oglinzi în ramele din lemn care pot fi agățate în hol sau în baie.

O idee interesantă este, de asemenea, un set de oglinzi rotunde interconectate într-o singură compoziție de designer, care va funcționa bine în camera de zi.Cel mai important, oglinzile, datorită formelor și materialelor solide, pot fi folosite mult timp. La rândul său, designul lor universal le permite să se potrivească cu orice stil interior. Și chiar și atunci când există cazuri de schimbări radicale de la un stil la altul, oglinzile disponibile în oferta noastră cu siguranță nu vor fi pe lista lucrurilor de care să scăpați în timpul renovării.

Pret bun

pixel