Cutie depozitare, organizator metalic, patrat, 13 cm

  • Un recipient elegant pentru depozitarea bijuteriilor și accesoriilor valoroase
Cutie depozitare, organizator metalic, patrat, 13 cm
69,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (31,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un produs de depozitare, organizator metalic, pătrat, 13 cm, vă va permite să vă ocupați de organizare și ordine. Acest produs de depozitare din metal elegant și practic a fost creat pentru tine! Este, fără îndoială, un accesoriu care nu este doar frumos, ci și foarte funcțional. Datorită acestuia, diverse obiecte mici își vor găsi un loc permanent, iar tu te vei putea bucura de un spațiu organizat eficient. Amintește-ți că ordinea în jurul tău dă un sentiment de ordine, pace și armonie, așa că, având grijă de ea, ai grijă și de tine!

Cum se realizează? Nimic mai ușor! Un produs de depozitare din metal vă va ajuta în acest sens. Este un produs al renumitului brand Home Styling Collection, cunoscut pentru accesoriile de înaltă calitate și accesoriile de design interior. Adaosul va atrage mai ales iubitorii stilului blamour. Datorită designului său neobișnuit, construcției solide și manoperei de înaltă calitate, va fi perfect pentru decorarea unui dormitor, sufragerie sau birou.

Produsul este fabricat din metal rezistent . Interiorul său încăpător vă va permite să ascundeți multe articole pe care le veți proteja de murdărie și le veți depozita în siguranță. Produsul de depozitare din metal se caracterizează printr-un design interesant și culori elegante . Se va dovedi a fi de neînlocuit în orice casă bine organizată.

Caracteristicile produsului:

  • produs de depozitare din metal,
  • un accesoriu elegant și practic,
  • caracterizat printr-un design interesant și culori stilate,
  • de neînlocuit în fiecare casă bine organizată,
  • produsul este fabricat din metal rezistent,
  • se caracterizează printr-un design interesant,
  • accesoriu în stil blamour, < /li>
  • produs al renumitei mărci Home Styling Collection.

Cod produs
46186
Material dominant
metal
Culoarea dominantă
negru
Inaltime (cm)
5
Latime (cm)
13
Lungime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel