Coronita de Craciun cu Mos Craciun, Ø 30 cm

  • Coronita de Craciun cu Mos Craciun, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu Mos Craciun, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu Mos Craciun, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu Mos Craciun, Ø 30 cm
Coronita de Craciun cu Mos Craciun, Ø 30 cm
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor unic de Crăciun cu figura lui Moș Crăciun, diametru 30 cm

  • Coronita de Crăciun cu Moș Crăciun, Ø 30 cm: Această frumoasă coronita de Crăciun cu Moș Crăciun este decorul perfect pentru Crăciun.
  • Dimensiuni: Coronita măsoară 28,6 cm x 9 cm x 39,7 cm și are un diametru de 30 cm, așa că se potrivește perfect pe o ușă sau pe perete.
  • < li>Figura lui Moș Crăciun: Moș Crăciun stă în centrul coronitei, care este realizată din poliester cu diferite culori, oferindu-i un aspect plin de viață și vesel.
  • Fabricat din material durabil: Materialul folosit pentru producerea decorului este durabil și rezistent la deteriorare.
  • Diferite versiuni: Este disponibilă în diferite versiuni, care diferă în detaliile decorațiunii lui Moș Crăciun, dar toate sunt la fel de fermecătoare și impresionante.
Producător
Cod produs
80062
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
42
Diametru (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel