Accesorii pentru copt - noutati

2021-12-16
Accesorii pentru copt - noutati

Pregătirea prăjiturilor necesită adesea utilizarea unor accesorii suplimentare. Cu toate acestea, merită cumpărate toate tipurile de echipamente de patiserie? Acest articol a adunat cele mai utile accesorii pentru cop, pe care le poți cumpăra singur sau le poți oferi unui iubitor de cofetărie.

Tendințe în accesorii de copt

Patiserie este un domeniu minunat care oferă multă distracție și satisfacție. Căci cui nu-i place să se răsfețe din când în când cu o bucată de tort sau alte prajituri? Iubitorii de dulciuri de casă își pot începe aventura cu achiziționarea unei mici foi de copt și a câtorva ustensile de copt. Merită să aveți câteva produse de patiserie de bază dacă faceți prăjituri din când în când. Ce accesorii de patiserie se vor dovedi a fi o revoluție pentru un cofetar avansat?

Pentru a crea chiar și cea mai simplă prăjitură, ai nevoie de hârtie de copt și vase ceramice de copt. Aceste accesorii universale pot fi folosite și pentru a găti mâncăruri pentru cină, la fel ca forme de copt, sau platouri pentru tort. Varianta clasică este atractivă ca preț, dar relativ ineficientă. Ar trebui să cumpărați hârtie de unică folosință în mod constant. Dacă folosiți des acest tip de folie - merită să cumpărați o opțiune reutilizabilă. Folia modernă de copt nu necesită ungere suplimentară și o foaie poate fi folosită de până la 1000 de ori. Un avantaj suplimentar al hârtiei de copt reutilizabile este caracterul ecologic al acestui tip de produs. Un astfel de accesoriu este un cadou bun pentru un iubitor de patiserie, deoarece poate fi folosit pentru orice tip de coacere.

Tendința actuală în produsele de patiserie este și de a pregăti dulciuri pentru un număr mai mic de persoane. Dacă nu ai o familie numeroasă, a face o foaie mare de tort se poate dovedi problematică pentru tine. O soluție bună sunt formele mici pentru tort, care sunt accesorii extrem de utile pentru un cofetar. De exemplu, în locul tavi metalice standard, ieftine, puteți cumpăra o formă de tort din silicon. Un astfel de produs este mai rezistent și, datorită acestuia, vă va servi mult mai mult timp. Dimensiunea redusa face ca portia pregatita de tort sa fie optima pentru un numar mai mic de persoane.

Forma de calitate mai bună, vase de copt din sticla, sau folie reutilizabilă – toate aceste ustensile de copt sunt folosite de cofetarii avansați. Dacă vă place să vă ocupați cu seriozitate de pregătirea prăjiturii - ar trebui să vă gândiți să cumpărați acest tip de elemente. Articolele de mai bună calitate nu numai că vă vor servi mult mai mult, dar vă vor economisi și mult timp de pregătire.

Pregateste prajituriile de acasa cu ajutorul accesoriilor de pe Emako.co.ro

Gadget-uri pentru copt

Pregatirea prajiturilor poate fi interesanta nu numai pentru tine, ci și pentru prietenul tău sau membrul familiei. Ești interesat de gadgeturi creative pentru un iubitor de copt, dar habar nu ai ce accesoriu va fi util? Atunci când căutați cadoul perfect, merită să acordați atenție faptului că acestea sunt propuneri funcționale. Manopera de înaltă calitate și posibilitatea utilizării cu mai multe fațete a unui anumit accesoriu vor face posibilă utilizarea lor nu numai în patiserie. Ce accesorii pentru copt ar trebui să cumperi? Să ne uităm la câteva sugestii practice:

  • Lanț de copt pentru tarta-un gadget util oferă o sarcină adecvată de frecare în timpul coacerii. Datorită prezenței unui lanț, tarta nu va crește prea mult și va arăta grozav. Așa că dacă unei persoane dragi îi place să pregătească tarte – este greu să găsești un cadou mai bun.
  • Formă din silicon pentru brioșe-a face brioșe este o plăcere pură. Cu condiția ca aluatul să fie așezat convenabil în formă. Tava din silicon vă permite să pregătiți brioșe de casă mult mai comod. Așa că merită să-o cumpărați dacă doriți brioșe în mod regulat.
  • Biluțe pentru copt-biluțe ceramice sunt un produs care previne formarea de umflături sau fisuri în timpul coacerii. Bilele nu au gust sau miros, așa că atunci când sunt adăugate în aluat, nu îi afectează proprietățile. Merită să-ți iei un astfel de gadget, mai ales dacă îți place o prăjitură perfect prezentată.
  • Covoraș de copt din silicon- Suport din lemn nu este doar greu, ci și incomod de depozitat. O alternativă interesantă sunt omologii săi din silicon, deoarece nu ocupă mult spațiu și este ușor de curățat. Mai mult, acest tip de produs este potrivit și pentru coacere.

Magazin produse de patiserie

În ultimii ani, tot mai mulți oameni au devenit interesați de patiserie. Din acest motiv, există și o mulțime de oferte de accesorii pentru iubitorii de patiserie. Un loc care merită cu siguranță vizitat este Edaxo.ro, care vinde accesorii pentru casă și apartament. Oferta extinsă a vanzatorului include accesorii de buna calitate pentru coacerea fursecurilor, prajituriilor sau a altor tipuri de mancare. Un avantaj suplimentar al ofertei acestui magazin sunt numeroasele reduceri și promoții. Datorită acestui lucru, aveți posibilitatea de a cumpăra produse de calitate superioară la un preț rezonabil. Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru o persoană dragă - asigurați-vă că verificați oferta acestui vânzător!

Atunci când alegeți un magazin cu produse de patiserie, este necesar să acordați atenție reputației sale. Accesoriile realizate din materiale de înaltă calitate vor avea o durată de viață mult mai lungă. În plus, oferă utilizatorului siguranță și confort în timpul utilizării. Dacă patiserie începe să devină pasiunea ta - asigură-te că iei accesoriile potrivite. Prezența lor va face ca anumite tipuri de activități să vină la tine mult mai ușor și mai rapid. Bucurați-vă de prepararea comodă a prăjituriilor datorită ustensilelor de înaltă clasă.

Pret bun

pixel