Alegem raftul de bucătărie

2022-11-06
Alegem raftul de bucătărie

Ai rămas fără spațiu de depozitare în bucătărie? Cauți modalități inteligente de a organiza blatul și interiorul dulapurilor de bucătărie? Iti prezentăm rafturi de bucătărie care te vor ajuta să mărești spațiul din bucătărie.

Când plănuim să mobilăm o bucătărie, ne imaginăm că tot ce avem nevoie se va potrivi în ea. Realitatea poate fi mai puțin roz, iar lucrurile continuă să se inmulteasca în fiecare zi.

Rafturile și organizatoarele suplimentare sunt o modalitate excelentă de a menține ordinea în dulapurile de bucătărie și pe blat.

Rafturi de bucătărie moderne și practice

Ustensile, condimente sau borcane cu produse vrac - vă lipsește spațiu pentru ele pe blat? Sau poate veselă nu încape în dulapuri? Rafturile de bucătărie sunt soluția la necazurile tale. Printre propunerile noastre veti gasi structuri metalice si mobilier ecologic din lemn. Datorită acestui lucru, îl vei găsi pe cel care se va potrivi cel mai bine în bucătăria ta.

Să începem cu rafturile metalice - acestea sunt structuri ușoare, cel mai adesea ajurate. Au forma unor coșuri metalice pentru a fi agățate sub dulapuri sau așezate pe un blat. Rafturile de bucătărie suspendate sunt perfecte pentru depozitarea diferitelor produse de bucătărie sau articole de masă.

Rafturile din lemn sunt mai masive și sunt potrivite pentru bucătăriile rustice și ecologice. Este bine să le alegeți pe cele din bambus. Este un lemn exotic, rezistent la umiditate. Funcționează excelent într-o atmosferă de bucătărie.

Spațiu suplimentar în bucătărie

Construcție pe care o puteți așeza pe blatul din bucătărie este cea mai bună modalitate de a crește suprafața acestuia. Rafturile pe picioare subțiri nu ocupă spațiul de lucru, ci folosesc spațiul de deasupra blatului mesei. În acest fel, îți poți pregăti comod mesele și ai la îndemână ustensilele, condimentele și accesoriile de bucătărie necesare. Raftul suplimentar de bucătărie este excelent pentru cultivarea ierburilor sau depozitarea produselor uscate în borcane decorative. În acest fel, nu numai că câștigi mai mult spațiu, ci și obții decorațiuni funcționale pentru interiorul bucătăriei.

Rafturile suspendate sunt o alternativă la structurile în picioare. Se pot monta pe perete sau pe mobila de bucatarie fara gaurire. Rafturile de bucătărie Wenko sunt echipate cu sisteme speciale de asamblare. Unicitatea lor constă în faptul că prin instalarea nu interferați cu structura peretelui. Sistemele Turbo-loc și Power-loc vă permit să atașați rafturi cu capacitate mare de încărcare fără a fi nevoie să faceți găuri în pereți. După demontarea raftului, nu rămân urme pe suprafața peretelui. Datorită acestui fapt, puteți instala rafturi suspendate oriunde, fără teama de a deteriora peretele sau mobilierul de bucătărie.

Într-o bucătărie mică, fiecare centimetru de spațiu contează - într-un astfel de interior merită să folosiți soluții inteligente. De exemplu, un raft care poate fi agățat pe ușa unui dulap – astfel vei folosi spațiul pe care de obicei nu îl folosești, iar când vei deschide dulapul vei avea la îndemână ceea ce ai nevoie. Un astfel de raft este perfect pentru rândul inferior de dulapuri de bucătărie.

Dacă aveți nevoie de un raft compact la îndemână, acordați atenție modelelor multifuncționale. Design compact, care găzduiește inteligent un suport pentru prosoape de hârtie și vine cu umerașe pentru prosoape clasice de bucatarie. Un astfel de raft este o adevărată necesitate pentru bucătărie și o modalitate de a încăpea mai multe articole pe într-un spațiu mic.

De ce să țineți cont atunci când alegeți un raft de bucătărie?

Primul criteriu sunt întotdeauna nevoile individuale - tu știi cel mai bine ce depozitezi în bucătărie. Rafturile de bucatarie vor fi funcționale și utile doar dacă pot găzdui efectiv tot ce vrei sa depozitezi. Prin urmare, înainte de a cumpăra un raft suplimentar, pur și simplu merită să luați în considerare ce doriți să depozitați pe el. Datorită acestui fapt, veți alege o structură la dimensiunea potrivită.

Desigur, și designul contează - raftul ar trebui să se potrivească cu mobilierul de bucătărie. Rafturile metalice sunt foarte versatile - se potrivesc cu majoritatea mobilierului modern. Se îmbină bine cu fronturile lăcuite și armăturile minimaliste. Rafturile din lemn arată bine în bucătăriile în stil scandinav sau rustic. Lemnurile naturale arată bine atunci când sunt combinate cu fronturi albe sau gri. Rafturile metalice negre sunt un accesoriu care va arată bine într-o bucătărie industrială sau foarte modernă. Dacă aveți deja astfel de detalii, un raft suplimentar montat pe un cadru metalic negru este o alegere firească.

Pret bun

pixel