Raft de colt suspendat, 2 niveluri

  • Organizator de bucătărie convenabil și practic
Raft de colt suspendat, 2 niveluri
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft suspendat pe colț, 2 niveluri, negru . Alegerea accesoriilor potrivite, stilate și practice este foarte importantă atunci când amenajați o bucătărie modernă. Datorită recipientelor de condimente, organizatoarelor de mâncare, poți organiza rapid și ușor un spațiu practic de gătit. Mari și mici, în multe culori, forme și modele diferite și realizate dintr-o varietate de materiale - în magazinul nostru online vei găsi o selecție foarte mare de accesorii de bucătărie care așteaptă să te ajute cu gătitul zilnic.

Un raft de colț cu două niveluri este un produs al mărcii populare 5five Simply Smart. Este completarea perfectă pentru o bucătărie elegantă și organizată. A fost realizat din metal de înaltă calitate negru.

Produsul are dimensiuni de 23 cm x 23 cm x 33,5 cm (lungime x lățime x înălțime) și va fi perfect pentru depozitarea recipientelor cu condimente. Raftul de colț pe două niveluri este caracterizat de un design interesant și culori elegante. Se va dovedi a fi de neînlocuit în orice bucătărie!

Caracteristicile produsului:

  • raft de colț pe două niveluri,
  • produsul este realizat din metal de înaltă calitate,
  • organizator negru,
  • are dimensiuni de 23 cm x 23 cm x 33,5 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • potrivit pentru depozitarea recipientelor cu condimente,
  • se caracterizează printr-un design interesant și culori stilate,
  • un produs al mărcii populare 5five Simply Smart.

Cod produs
54883
Culoarea dominantă
negru
Latime (cm)
23
Lungime (cm)
23
Inaltime (cm)
33,5
Material dominant
metal
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel