De ce să țineți cont atunci când alegeți o perie de toaletă?

2022-09-27
De ce să țineți cont atunci când alegeți o perie de toaletă?

Periile de toaletă sunt un element sanitar inseparabil al fiecărei toalete. Acestea nu numai ca asigura igiena vasului de toaleta, dar poate fi si un obiect decorativ estetic, completand spațiul din baie. Datorită faptului că ar trebui să îndeplinească cel puțin aceste două reguli, periile trebuie să fie complet ergonomice și în concordanță cu amenajarea camerei. La ce altceva merită să fii atent atunci când alegi o perie de toaletă?

Perie de toaletă - indispensabilă în orice baie

 

Peria de toaletă este un element indispensabil în orice echipament de toaletă. Este un element igienic de bază care permite curățarea imediată a vasului. Prin urmare, mânerul periei de toaletă ar trebui să fie ușor de prins și sigur de întreținut. Nu poate aluneca sau sa aibă proprietăți prea flexibile. Pe de altă parte, este indicat ca materialul din care este realizat obiectul să fie ușor elastic - acest lucru va preveni craparea mânerului în timpul mișcărilor intense ale încheieturii mâinii. Firele de pe capătul periei nu trebuie să zgârie pereții vasului. Firele nu pot fi neasigurate pe alocuri, deoarece pot deteriora cu ușurință ceramica delicată din baie.

Acordați atenție dacă peria de toaletă are vârfuri ascuțite. Dacă da, nu merită riscul și este mai bine sa alegi alternativa mai sigura cu firele mai fine. Pe de altă parte, peria nu trebuie să se ciocnească cu împrejurimile - culoarea și forma sa ar trebui să se potrivească cu designul băii. Nimic nu poate strica percepția unei toalete moderne mai mult decât o perie de toaletă neatractivă. Acordați atenție dacă peria de toaletă are vârfuri ascuțite. Dacă da, nu merită riscul și este mai bine sa alegi alternativa mai sigura cu firele mai fine. Pe de altă parte, peria nu trebuie să se ciocnească cu împrejurimile - culoarea și forma sa ar trebui să se potrivească cu designul băii. Nimic nu poate strica percepția unei toalete moderne mai mult decât o perie de toaletă neatractivă.

Tipuri de perii de toaletă

Există mai multe categorii de perii de baie, în care putem distinge trei grupuri de bază de împărțire. Prima distincție este modul în care este afișat obiectul. Există perii de sine stătătoare, perii în setul de toaletă și elemente de suspendare care sunt atașate permanent de suport de perete. Desigur, accesoriile de sine stătătoare sunt cele mai puțin problematice perii. Peria se află într-un recipient care este plasat în imediată apropiere a vasului de toaletă. Avantajul incontestabil al acestei soluții este mobilitatea ridicată - poziția periei poate fi modificată în mod liber, astfel încât facilităm accesul în toate colțurile și colțurile toaletei. Când deplasați intens o perie de sine stătătoare, există riscul ca podeaua să fie ușor zgâriată. Un alt dezavantaj al acestei soluții este că produsul este mai susceptibil la deteriorare.

Baia noastra poate fi echipata cu un tip alternativ de perie igienică, adică un accesoriu pe suport. Aceste tipuri de produse sunt structuri elegante, masive, inclusiv un suport pentru role de toaletă și un suport suplimentar pentru prosoape. Această soluție nu va funcționa în fiecare baie - dacă aveți o toaletă mică, atunci este mai bine să alegeți o perie de sine stătătoare sau o perie atașată de perete. Periile pot fi, de asemenea, împărțite datorită:

  • Materialul vasului de protecție;
  • Forma manerului și vârfului;
  • Tipul de fire folositi;
  • Material mânerului;
  • Variante de color.

Perii de toaletă instalate fără găurire

 

Găurirea fără griji în perete nu este întotdeauna posibilă. Este și mai păcat dacă avem spațiu proaspăt amenajat și nu vrem sa interferam prea mult cu aspectul gresiei de baie. O soluție alternativă pentru periile prinse de perete sunt periile de sine stătătoare, sau cele pe care le vom lipi în lateral cu metode mai puțin invazive. Un mit repetat adesea este că periile independente nu arată suficient de bine. Se pare că sunt un element care nu se potrivește spațiului în contextul amenajării unui interior de baie. Produsele prezentate de renumita companie germană Wenko infirmă cumva această neînțelegere. Aruncă o privire la perie Badi Black. Designul unic, semicircular al produsului este o soluție minimalistă care cu siguranță se va potrivi discret în spațiul băii. Dacă aveți un spațiu ceva mai mare, suporturile de baie sunt un bun înlocuitor pentru periile înșurubate în perete. Produsul RIVALTA este o combinație de trei funcționalități într-una: un suport pentru hârtie, un suport pentru role și o perie de toaletă.

Pret bun

pixel