Decorațiuni de Revelion - cum sa pregatesti Revelionul acasa 2021/22?

2021-12-23
Decorațiuni de Revelion - cum sa pregatesti Revelionul acasa 2021/22?

Decorațiunile adecvate de Revelion pot transforma o petrecere obișnuită în casă într-o petrecere minunata. Dacă până acum ați asociat Revelionul acasă cu vesela din plastic și decorațiunile aleatorii, consultați sugestiile noastre pentru decorațiunile de Revelion și distrați-vă până în zori. Alege decoratiuni stilate (multe decoratiuni!) Si nu-ti fie frica de glamour. În ghidul nostru, vă vom spune cum să o faceți într-un mod elegant și simplu

Decorațiuni de Revelion - Cum sa pregatesti Revelionul acasă 2021/22?

Decorațiunile de Revelion 2021/2022 pot fi distractive și elegante. Există multe modalități de a-ți decora spectaculos casa pentru această ocazie specială, care se întâmplă doar o dată pe an.

Ne putem decide, de exemplu, asupra decorațiunilor realizate manual, dar acestea au, din păcate, un dezavantaj cert, de obicei se deteriorează foarte repede, ceea ce înseamnă că nu ne vor servi câțiva ani.De aceea, merită să ne concentrăm pe decorațiuni unice, care vor rezolva problema de Revelion acasă pentru o lungă perioadă de timp.

Decoratiuni de Revelion in stil glamour

Cel mai important element al Revelionului în doi este cu siguranță veselă și în general aspectul mesei.Întregul aspect al mesei este format din câteva elemente de bază, vă prezentăm câteva dintre ele, aruncați o privire asupra lor și decideți ce doriți să aveți pe masa de Revelion.

  • Pahare de sampanie
  • Pahare de vin
  • Farfurii
  • Platouri
  • Fata de masa
  • Platouri pentru prăjituri
  • Seturi pentru aperitive

Merită să alegeți veselă și accesoriile într-un stil glamour, care să reflecte perfect atmosfera de Revelion, chiar și atunci când îl petrecem acasă.

Farfurii ar trebui sa fie atat elegante, cat si clasice, astfel incat sa le putem folosi și cu alte ocazii, nu chiar atat de importante, și merită sa fii atent și că se potrivesc cu alte stiluri.

Platou pentru prajituri este la fel de important, bineînțeles ar trebui sa se potrivească cu stilul celorlalte accesorii, dar asta nu înseamnă ca trebuie sa fie identic.

Acestea sunt doar câteva din gama largă de posibilități, pe lângă ele, vă puteți concentra și pe decorațiuni care vor pune în valoare frumusețea întregului aranjament, și bine asortate cu fata de masă, fac ca întregul să arate delicat dar în același timp sofisticat și plin de eleganță într-un stil glamour.

Decoratiuni de Revelion in stil glamour

Decoratiuni de Revelion 2022 - ai grija de iluminarea adecvata si de o atmosfera intima

Un alt element important al Revelionului acasă este întregul mediu. Aici merită să ne gândim la ce efect dorim să obținem.Putem alege o lustra care sa ramana alături de noi în permanență, dar se va remarca și prin frumusețea ei delicată cu decorațiuni aurii, potrivit perfect cu petrecerea de Revelion.

O oglindă în cadru auriu va fi o potrivire perfectă pentru acest tip de lampă, deși este foarte elegantă, dar acest element poate fi înlocuit cu ușurință de altul în orice moment.

Pe lângă aceste elemente de bază, mai putem face atmosfera intimă prin alegerea draperiilor potrivite sau, de exemplu, amplasând în mai multe locuri lumânări elegante sau difuzoare de aromă care să ne aducă în minte o pădure de iarnă, adormită, sau dimpotrivă, o petrecere pulsanta de Revelion.

Lumânare parfumată
Decorațiuni de Revelion acasă - cum să decorezi masa?

În cele din urmă, merită să revenim la aspectul mesei, care este practic cea mai importantă parte a Revelionului acasă pentru doi.Pe lângă elementele menționate mai sus, putem pune accent pe diverse tipuri de elemente decorative care ne vor face să ne simțim ca la un adevărat bal.

Acestea pot fi, de exemplu, șervețele cu formă interesantă, de preferință cu inserții cu sclipici și în culori saturate, tăvi ornamentate pentru aperitive, tacâmuri cu finisaje expresive, o vază frumoasă plină cu flori parfumate, un suport pentru șervețele și multe altele. În concluzie, masa de Revelion ar trebui să radieze cu o eleganță rafinată, dar în același timp să atragă prin clasică și aspectul său unic, chiar dacă petrecem această zi importantă acasă, doar în doi.

Dacă, pe de altă parte, plănuim Revelionul acasă, dar cu prietenii, ne putem lăsa creativitatea să scape și să-i invităm să o decoreze cu noi, adunând toate ideile și poate schimbându-le sau completând-u cu altele noi, ceea ce ne aduce nu numai ceva unic, dar în același timp asigura ca vom petrece un timp plăcut alături de cei dragi.

Pret bun

pixel