În fiecare zi și pentru ocazii speciale

2023-10-26
În fiecare zi și pentru ocazii speciale

Punctul central al dining-ului este masa, așa că acordăm o atenție deosebită decorului acesteia. Textile pentru dining — fețele de masă, șervețelele și individuale de masă sunt o modalitate de a decora eficient acest interior.

O masă frumos aranjată este decorul principal al dining-ului - ar trebui să avem grijă de aspectul ei nu numai de Sărbători. Punctul de plecare aici sunt textilele atent selectate, care stau la baza decorațiunilor secundare- flori în vază și accesorii de masă.

Fețe de masă pentru sufragerie și traverse de masă

În zilele noastre, folosim fețe de masă în principal atunci când pregătim masa pentru familie sau prieteni. Coasterele sunt de obicei folosite ca decor de zi cu zi. Aceasta este o mare greșeală, deoarece fața de masă nu numai că decorează masa, ci și protejează blatul de deteriorare. Pe lângă fețe de masă albe de Crăciun, merită să folosiți șifețe de masă colorate care au un caracter mai informal. Astăzi, avem o mulțime de modele și culori din care să alegem, pe care le putem folosi pentru a proiecta un interior unic.

Masa, farfurie, servetel, placemat, tacamuri, sfesnic
Masa, farfurie, servetel, placemat, tacamuri, sfesnic, decorațiuni de Crăciun

Recordurile de popularitate bat fețele de masă cu flori într-o variantă macro. Florile mari pe fond întunecat sunt motivele pe care dorim să le avem în apartamentele noastre. Ne-au plăcut și modelele de plante, iar verdeață a devenit o prezență permanentă în interioare. Materialele textile în această culoare arată grozav și revigorează interiorul.

Dacă fața de masă urmează să fie o bază neutră pentru alte decorațiuni, alegeți una care are o textură interesantă. Fețele de masă din in arată foarte interesante, structura fibrelor creează un model cu un decalaj delicat. Datorită acestui fapt, întregul aranjament arată foarte ușor. Fețe de masă din in, în culori pământii, sunt o bază perfectă pentru amenajarea unui living prietenos, în stil ecologic.

Ce este traversa de masa și ce rol joacă pe masa? O traversa de masa este un dreptunghi realizat din material decorativ care poate fi asezat pe o masa sau pe o fata de masa. Funcția sa este pur decorativă, deoarece o așezăm în spațiul din mijlocul mesei. Nu punem farfurii pe ea, ci doar veselă pentru servirea mesei. O traversă de masă este o modalitate de a da tema corespunzătoare întâlnirii. Puteți avea o față de masă albă simplă și traversă de masă pentru orice ocazie, de exemplu, cu o temă de Crăciun sau de Paște. Datorită acestui fapt, puteți crea un aranjament care se potrivește ocaziei pe baza unei fațe de masă universale și a unui aranjament de masă selectat corespunzător.

Șervețele

Șervețele este un accesoriu de masă elegant și practic. După completarea decorului cu un șervețel frumos pliat, întregul decor capătă stil. Un servetel din stofa este și el un accesoriu ecologic. Nu îl aruncăm după fiecare utilizare. Spălați-l și călcați-l și îl puteți folosi pentru a acoperi din nou masa.

La fel ca și în cazul fețelor de masă, un șervețel alb ca zăpada este un clasic. Poate fi neted sau cu decorațiuni atractive. Cum să alegi șervețele colorate? Culoarea lor ar trebui să se potrivească cu culoarea feței de masă. Dacă fața de masă este cu model, atunci șervețelele ar trebui să fie simple. Este o idee bună să alegeți șervețele într-una dintre culorile disponibile pe față de masă. Atunci întregul va fi armonios. În cazul unei fețe de masă netede, facem exact invers - alegem șervețele cu model - acest lucru le va împiedica să se piardă pe masă. Amintiți-vă că aveți nevoie de accesorii pentru șervețele textile, de exemplu inele atrăgătoare. Acesta este de mare ajutor pentru persoanele care nu au stăpânit arta plierii șervețelelor.

Acesta este unul dintre cele mai frecvent alese accesorii pentru masa din sufragerie. Individualele sunt practice și arată foarte bine pe masă. Individuale de masă din material textil sunt bune ca idee de cadru estetic pentru mesele de zi cu zi. Îndeplinesc aceeași funcție ca o față de masă - protejează blatul mesei de deteriorare. În plus oferă o bună izolație atunci când așezați vase fierbinți pe masă.

De ce ne plac atât de mult individuale de masă? Arată foarte impresionant și, în același timp, nu necesită la fel de multă îngrijire ca o față de masă. Doar puneți-le în mașina de spălat și uscați-le, apoi puneți-le înapoi pe masă. Mai mult, le putem alege liber, pentru că selecția este uriașă. Sunt o modalitate perfectă de a vă transforma rapid sufrageria - cu ajutorul lor îi puteți schimba instantaneu stilul și culorile. Ne plac schimbările, de unde și dragostea noastră pentru aceste accesorii mici, dar foarte eficiente.

decoratiuni pentru sufragerie, ulcior din fonta, tava de servire, cana, rand de masa, fata de masa, masa

Pret bun

pixel