Micul dejun pe balcon - tot ce ai nevoie

2022-06-21
Micul dejun pe balcon - tot ce ai nevoie

Micul dejun pe balcon deschide cu siguranță sezonul de primăvară și vară. Totuși, a avea un balcon într-un bloc este un lux. Prin urmare, dacă apartamentul nostru îl are, cu siguranță ar trebui să profităm de acest fapt. Iar cei care își permit să pună masa pe balcon au de câștigat cu siguranță. Atunci vă recomandăm nu numai micul dejun, ci și prânzul și cina alături de cei dragi. Înainte de a organiza un festin, însă, merită să avem grijă de câteva lucruri foarte importante. Unul dintre ele este clima. Mâncarea delicioasă trebuie servită în condiții plăcute și relaxante. Pentru a obține un astfel de efect, chiar nu aveți nevoie de cheltuieli financiare mari sau de decorațiuni sofisticate. De fapt, cu cât mai simplu, firesc, cu atât mai bine. La urma urmei, un balcon poate fi un înlocuitor pentru o grădină. Vă vom spune pas cu pas cum să obțineți un spațiu confortabil și să decorați un adevărat mic dejun de vară!

Mese de gradina pentru balcon sau terasa

 

O masă de grădină selectată corespunzător se va potrivi cu siguranță pe balconul nostru. Acesta este primul lucru care nu trebuie sa lipseasca. Cu toate acestea, nu în totalitate. Micul dejun pe podea este, de asemenea, o alternativă excelentă. Tot ce trebuie să faci este să aranjezi un covoraș, sau o pătură si perne și asta este suficient pentru a crea o atmosferă grozavă. Dacă avem o masă, merită să punem flori pe ea. Primăvara și vara sunt foarte favorabile. Culorile lor verzi și intense chiar merită. În plus, sunt ușor de cultivat și foarte durabile. Putem pune o lumânare mică lângă ele. Oaspeții noștri vor avea nevoie și de niște locuri unde să se așeze. Și iar aici, avem o mulțime de posibilități: putem cumpăra mobilier complet sau putem adăuga scaune care se află în apartament. Dacă punem pături sau perne pe ele, vor deveni moi și confortabile. Nimic decât să stai la masă, să te bucuri de propria ta companie și de mâncare bună!

Tavi perfecte pentru a servi micul dejun

Tavile de servire sunt un alt lucru practic care ne poate fi de mare folos. În primul rând, plantele calmează. Prin urmare, să punem cât mai mult verde și culoare pe balcoanele noastre. Prezența lor garantează și un mic dejun reușit. Și cel mai important, iluminatul. În timp ce dimineața poate să nu fie foarte util, seara este pur și simplu necesar. În mod ideal, ar trebui să fie cald. In acest context vor fi perfecte ghirlandele solare intinse de-a lungul balconului sau pe o plasa de protectie impotriva pasarilor. În plus, lumânări și felinare. Alții spun, dimpotrivă, acest tip de decor ar trebui să fie un accent. Credem că, în orice, și în aceasta ar trebui să fie moderată. Să-l facem confortabil, dar și sigur. Revenind, însă, la servirea meselor. Acest subiect este cu siguranță dominat de tăvi de lemn. Aspect natural, durabilitate. Pâinea feliată arată frumos pe ele. Vor fi utile și ca bază solidă pentru micul dejun la sol. Cu siguranță le vom folosi din nou și din nou. Verifica aici ce ti-am pregatit.

Ulcioare pentru băuturi reci.

Ulcioare pentru băuturi reci - ar trebui să le iei și la micul dejun. Mai ales când va fi o zi fierbinte. Oaspeții tăi vor aprecia cu siguranță sucul proaspăt de portocale. Arată cel mai bine în carafele subțiri, de sticlă, cu dop. Apa cu lamaie, lime si putina menta va fi la fel de bine. Exact ca limonada. Vezi ce iti putem oferi. Primăvara și vara sunt probabil cele mai bune perioade, cu o mulțime de fructe și legume delicioase. Suplimentează ulcioarele de băutură cu boluri colorate în care putem servi: plante proaspete, ceapă verde feliată, căpșuni, ridichi, cireșe, bucăți de pepene verde. Să folosim toată gama de vitamine și culori pe care o oferă de data aceasta. Suntem susținători ai eclectismului pe masă. Diferite culori, diferite farfurii, castroane, feluri de mâncare. Oferă un sentiment de libertate, permite oamenilor să se bucure de propria lor companie și să mănânce împreună. Amintește de marile sărbători grecești sau italiene în care te bucuri de aromele mâncărurilor. Ulcioarele, decantoarele, paharele, da, sunt importante. Cu toate acestea, cei mai importanți sunt oamenii și starea de spirit care îi însoțește.

Accesorii pentru cafea

Accesorii pentru cafea - ce înțelegem prin asta? Cafea delicioasa, de preferat din culturi certificate, ecologice. Dacă o cafea delicioasă este și un desert bun - cel mai bine este prăjitura cu fructe de sezon. Cu toate acestea, există un lucru fără de care cafeaua pentru micul dejun pe balcon nu ar putea funcționa. Doamnelor și domnilor, nu este vorba decât de infuzoare!

Știm din experiență cafeaua dimineața este esențială. Cu ajutorul infuzorului o putem pregăti rapid și vom face la fel de repede fiecare reumplere ulterioară. Timpul contează. Atunci când le cumpărăm, ar trebui să ne ghidăm nu numai după design și capacitate, ci mai ales după calitate. Aparatul de cafea trebuie să fie rezistent la temperaturi ridicate. Nu toate modelele de aparate de cafea sunt potrivite. Dacă sunteți în căutarea unor accesorii pentru cafea cu adevărat bune, le veți găsi în magazinul nostru.

Pret bun

pixel