Plăci de protecție din sticlă - merită cumpărate?

2022-12-21
Plăci de protecție din sticlă - merită cumpărate?

Când gătiți, zona de bucătărie se murdărește și acest lucru este inevitabil. Prin urmare, suprafețele pereților de deasupra aragazului trebuie acoperite cu un material ușor de păstrat curat. Placa de protectie din sticla este soluția perfectă pentru alte probleme din bucatarie.

O bucătărie bine organizată și utilată este un spațiu confortabil, funcțional. Chiar și atunci când este mic, îl poți organiza perfect. În acest scop, am creat o serie de gadget-uri utile, inclusiv plăci de protecție din sticlă pe cât de frumoase, pe atât de practice.

Cele mai utile funcții ale plăcilor de protecție

Placa de protectie este realizata din sticlă securizata. Prin urmare, este rezistentă la temperaturi ridicate, dar și la schimbarile bruste ale acestora. Suprafața sticlei este netedă, astfel încât murdăria nu pătrunde în ea. Petele grase se pot spăla cu o carpa cu detergent și gata. Placa arată din nou ca nouă. Care sunt utilizarea plăcilor de protecție din sticlă?

Să începem cu plite cu inducție - plita este realizată dintr-un tip special de sticlă. Nu este rezistenta la deteriorări mecanice. Aruncarea unei oale sau a caserolei pe o plita cu inducție este un dezastru. Când placa se rupe, aceasta trebuie înlocuită cu una nouă. Nu cred că are nevoie să se convingă cineva că e mai bine să evităm astfel de accidente foarte costisitoare. O placă suplimentară de protecție din sticlă este o soluție bună - dacă se sparge, deteriorarea va fi mult mai mică. Cu toate acestea, ar trebui să fiți conștienți de diferența de bază dintre o plită cu inducție și o placă de protecție. Sticlă groasă, securizata, nu se deteriorează atât de ușor. Prin urmare, placa de protecție din sticlă este un produs pe care ar trebui să-l aibă toți utilizatorii plitelor cu inducție.

Dacă ai un aragaz tradițional pe gaz - placa de protectie din sticla va îmbunătăți estetică bucătărie și îți va mari blatul de lucru atunci când nu gătește. Când gătiți, îl puteți pune pe perete lângă aragaz pentru a-l proteja de murdărie.

Este de menționat că placa de protecție din sticlă funcționează excelent și că tocator. Este rezistenta la zgarieturi, ușor de curățat și nu absoarbe aromele produselor tăiate. Astfel, este și un echipament de bucătărie multifuncțional.

Plăcile de protecție sunt fabricate din sticlă rezistentă la căldură de cea mai bună calitate

Mai puțină curățenie, și mai multă plăcere de a găti cu plăci de protectie

  • Ordine pe orice tip de aragaz

    Plita de protecție vă va ajuta să păstrați aragazul curat. Uită odată pentru totdeauna de firimituri și petele de sos de roșii de lângă aragaz. Plita poate fi amplasată numai pe un aragaz rece.

  • Tocator suplimentar
  • Mai mult spațiu pentru tocat și feliat. Puneți plăcile de protecție pe picioare stabile și asigurați-vă că placa nu se va mișca și nu va cădea.

  • Decorare practică
  • Un model de marmură, o fotografie a unui câmp de floarea soarelui sau fluturi colorați? Plăcile de protecție înseamnă atenție la fiecare detaliu, inclusiv estetic. Un model frumos mulțumește ochiul și, după cum știm, mancam mai întâi cu ochii ;)

  • Blat suplimentar de bucătărie
  • Chiar și o garsonieră mică poate fi un loc ideal pentru experimente în bucătărie. Plita de protecție vă va permite să vă organizați mai bine și să nu vă faceți griji cu privire la deșeuri. Le poți purta cu ușurință pe plita la coșul de gunoi. Nimic nu va cădea de data aceasta.

Plăci de protecție din sticlă single

Avem două tipuri de plăci de protecție din sticlă din care să alegem - cele single care acoperă întreaga suprafață a aragazului și seturi formate din două elemente mai mici. Plitele simple funcționează bine atunci când doriți să utilizați placa și ca protecție a peretelui în spatele aragazului. Suprafața mare a sticlei va proteja mai bine împotriva stropirii cu grăsime din tigaie.

O poți folosi și pentru a curăța și tăia legumele. Puneți doar un capăt peste chiuvetă de bucătărie. Acest lucru ușurează cu siguranță munca, dar mai ales reduce mizeria care însoțește pregătirea meselor. O singură farfurie ca tocator este perfectă pentru pâine și alte produse mari.

Un avantaj suplimentar al plăcilor de sticlă de protecție single este capacitatea de a le oferi orice culoare sau model. Datorită acestui lucru, poți alege o plita care va fi și un decor în bucătăria ta.

Plăci de protecție din sticlă double

Plăcile double nu sunt altceva decât două plăci din sticlă de aceeași dimensiune. Cand le pui una langa alta vor acoperi toata suprafața aragazului. Cu siguranță vor fi mai ușor de folosit și de spălat - la urma urmei, au jumătate din greutate și sunt mai mici decât placa single. Avantajul lor este faptul că atunci când gătiți pe un aragaz, puteți proteja jumătate din plită. Datorită acestui lucru, în loc să curățați aragazul de arsuri - puteți șterge sticla cu o cârpă și este gata. Plăcile double sunt, de asemenea, grozave ca tocatoare pentru produse mai mici. În timp ce unul va rămâne pe aragaz, o puteți așeza pe celălalta pe blat și puteți tăia produsele necesare pe ea.

Plăcile double sunt, de asemenea, disponibile în diferite culori și modele. Imprimarea plasată pe ele poate consta dintr-o singură imagine. Poți alege și plăci de protecție din sticlă cu model care se repetă - atunci nu contează cum le așezi pe aragaz.

Plăcile de protecție din sticlă pentru aragaz MARBLE

Pret bun

pixel