Produse de patiserie de toamnă cu accesorii practice

2021-09-30
Produse de patiserie de toamnă cu accesorii practice

Toamna poate fi însorită și plină de culoare, dar există și zile ploioase și plictisitoare. Toamna nu pare a fi foarte amabilă cu noi atunci, dar o soluție poate fi găsită și pentru asta! Când vremea de afară nu ne dă prea multe sentimente pozitive, merită să vă oferiți o plăcere sub formă de produse de patiserie delicioase. Cele mai bune sunt cele de casă, deoarece oferă o dublă satisfacție în ceea ce privește gustul și satisfacția de sine. Oricum, cui nu îi place mirosul de tort plutind prin casă și atmosfera confortabilă care o însoțește? Prăjituri de morcovi și dovleac, prăjitură cu brânză, prăjituri cu mac, turtă dulce ... Există multe tipuri de dulciuri, dar toate acestea au în comun necesitatea de a dota bucătăria cu articole de copt care să ne ușureze munca. Ce accesorii pot fi cele mai necesare pentru ca aventura cu prajituri de toamnă să aibă un succes deplin?

Matrite din silicon pentru briose delicioase

Toată lumea iubește brioșele și muffins, așa că merită să aveți matrițe din silicon, care, spre deosebire de cele din hârtie, pot fi folosite de multe ori, ce ele sunt, de asemenea, convenabile de utilizat - nu trebuie unse cu unt, aluatul nu se lipeste de suprafața matriței ceea ce o face ușor de spălat. Sunt rezistente la temperaturi ridicate, flexibile, deci îndepărtarea aluatului de pe ele nu este o problemă. Totuși, ceea ce îi deosebește cel mai mult sunt formele. Acestea vin în atât de multe forme diferite, originale, încât realizarea de brioseîn formă de stele, animale sau personaje de basm va fi la îndemână, iar acest lucru va atrage în special cei mici, făcând ca ajutarea în bucătărie să fie o distracție pură pentru ei.

Tava din silicon pentru 30 de briose, de dimensiuni mai mari, vă va permite să coaceți un număr mai mare de briose pentru o petrecere. În plus în afara de diferite dimensiuni și forme, formele sunt disponibile și în mai multe culori, astfel încât să puteți alege cu ușurință cea preferată sau să o potriviți cu culoarea interiorului.

Vasele robuste și rezistente

Unul dintre lucrurile pe care ar trebui să le includă fiecare bucătărie este vas de copt. Merită să aveți mai multe dintre ele în diferite dimensiuni și forme, la urma urmei, sunt utile atunci când pregătiți diferite feluri de mâncare la cuptor, nu numai prăjituri. Vasele rezistente la căldură sunt cel mai adesea fabricate din aluminiu, fontă, porțelan, sticlă, ceramică sau oțel inoxidabil. Cele mai practice sunt vasele din sticlă, ceramică și porțelan, deoarece sunt ușor de spălat și aluatul nu se va lipi la fel de strâns ca de alte vase din plastic.

Vasele rotunde, mari din sticlă Pyrex vor fi perfecte pentru prepararea tartelor, iar pentru fondant sau crem, matrițele și vase mai mici din sticlă sau ceramică vor funcționa foarte bine. Merită, de asemenea, să aveți un vas mare, dreptunghiular - universal atunci când planificați produse de patiserie mai mari, pe care vreți să le oferiti celor dragi cu mâncăruri de cină coapte.

Sucitoare moderne

Un sucitor tradițional din lemn este ceva pe care toată lumea îl știe, dar o soluție interesantă, originală este sucitorul din silicon cu un mânere confortabile. Aluatul poate fi, de asemenea, variat în funcție de modele, iar o un sucitor special gravat va ajuta la acest lucru, făcând produsele coapte o operă de artă în bucătărie. Merită, de asemenea, să îi implicați pe cei mici, care fac primii pași în bucătărie.

Forme din metal pentru iubitorii de patiserie

Fără îndoială, fiecare iubitor de patiserie ar trebui să aibă tăvi și forme de copt! Tăvile de copt din metal sunt deosebit de rezistente și sunt universale pentru toate tipurile de coacere, atât pentru biscuiți, cât și pentru bezele. Formele cu elemente de fixare vă vor permite să eliberați confortabil aluatul din ele fără a-l deteriora suprafața, iar acest lucru va fi deosebit de valoros la coacerea prăjiturilor. Formele cu capac sunt o soluție practică, vor proteja aluatul de uscare și vor permite transportul în siguranță al produselor. Tăvile și matrițele sunt, de asemenea, disponibile în multe forme, de exemplu inimile, iar dacă intenționați să faceți mai multe prăjituri porționate, un set de matrițe mici din metal va fi cu siguranță util pentru aceasta.

Furnizându-ne accesoriile necesare de copt, vom putea diversifica zilele reci de toamnă cu produse de patiserie delicioase, perfecte pentru a face o dimineața mai plăcută cu o ceașcă de cafea sau o seară cu un ceai.

Pret bun

pixel