Savoniere elegante - consultați sugestiile noastre

2023-01-27
Savoniere elegante - consultați sugestiile noastre

Deși cei mai mulți dintre noi preferă săpunul lichid din dozator, savoniera este în continuare un accesoriu indispensabil în baie. Săpunurile cu glicerină sunt un decor frumos și practic, mai ales când le asortăm cu savoniere elegante.

O savoniera este un mic accesoriu de baie pe care depozităm săpunul. Astăzi, batoanele de spălat nu sunt doar săpunuri, ci și șampoane și exfoliante corporale. Astfel de produse cosmetice trebuie depozitate corect, altfel se strica. Cum să alegi savoniera potrivita, care să fie practica și frumoasă? Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Ce caracteristici are o savoniera ideală?

Primul criteriu de selecție este materialul - complet rezistent la umiditate. Batoanele de spalat sunt umede cand le punem în savoniera. Mai mult, o parte din cosmetic rămâne pe suprafața sa. Prin urmare, cea mai bună soluție este o savoniera din plastic, ceramică sau sticlă. Vor funcționa și cele din metal, dar numai dacă alegeți un model care este protejat eficient împotriva coroziunii.

Teoretic, poți folosi și o savoniera din bambus - este rezistentă la umiditate, dar nu la contactul constant cu detergentul. Își va pierde aspectul frumos în timp. Dacă toate accesoriile tale de baie sunt din lemn si nu vrei sa deranjezi aceasta armonie - alege o imitație bine realizata. O astfel de savoniera va fi mult mai durabilă.

Suport săpun MARLA, imitație de lemn, VENKO cu un design modern va fi un decor unic al interiorului băii

Estetică accesoriului este strâns legată de materialul folosit. Savoniere din ceramică sau sticlă arată cel mai bine în baie. Cele din plastic arată și ele frumoase - sunt, de asemenea, ușoare și durabile.

Ce formă ar trebui să aibă savoniera? De obicei sunt eliptice, dar pot fi și rotunde și dreptunghiulare. Toate își vor îndeplini sarcina, așa că alegerea se bazează doar pe menținerea coerenței în aranjament. Dacă celelalte accesorii au o linie blândă, așa ar trebui să fie și savoniera.

Atunci când alegeți o savoniera, asigurați-vă că fundul acesteia nu este complet neted. Așezați De obicei așezăm în savoniera săpunul umed, într-o savoniera cu fundul plat va sta în apă. Aceasta, la rândul său, face săpunul moale și se topește. Este o abordare foarte neeconomică, în plus utilizarea unui astfel de sapun topit nu este confortabilă.

Savoniera trebuie să aibă caneluri în partea de jos, astfel încât săpunul să nu stea în apă. Cel mai bine este să existe o inserție cu găuri prin care apa se scurge într-un recipient separat.

Suport de sapun BAMBOO

Savoniera pentru chiuveta

Acesta este modelul de bază de care avem nevoie pentru săpunul de spălat pe mâini. Recent, bărbații revin și ei la utilizarea săpunului de ras natural. Așa că o savoniera pe chiuvetă sau blatul de baie este esențială.

Merită să alegeți una care să decoreze interiorul și să se refere la stilul în care este amenajată baia. Merită să folosiți o savoniera ca accent puternic în aranjament. Accesoriile elegante dau caracter baii, așa ca merita sa alegeți modele cu adevărat unice. De exemplu, o savoniera într-o culoare frumoasă, decorată cu un model oriental.

Savoniera, suport de sapun ceramic pentru baie sau bucatarie

Sau poate ceramică la modă în stil retro? In prezent, este o tendința foarte puternica în domeniul interioarelor, în special cea care se referă la interioare rustice vechi.

Savoniera cu modele rustice, ceramica

Savoniera pe un suport de perete

Adesea, în baie nu există suficient spațiu pentru o chiuvetă mare sau un blat spațios. Accesoriile de baie pe suporturile de perete sunt singura soluție în aceasta situatie. Sunt foarte practice, stilate și vă permit să păstrați ordinea în baie. De asemenea, îi sporesc funcționalitatea - tot ce aveți nevoie este la îndemâna dvs. Savoniera pe suportul de perete va funcționa și la duș. Nu numai pentru săpun, ci și pentru șampon sau baton pentru peeling corporal.

Ce model sa alegi? Cele mai practice sunt savoniere de perete cu montare fără găurire. În loc de știfturi, au suporturi special concepute pentru sistem Wenko, de exemplu Vacuum Loc. Instalarea durează câteva momente, nu aveți nevoie de unelte suplimentare și, mai presus de toate, nu faceți găuri în pereți. După îndepărtarea suportului cu sistemul de montare fără găurire, nu va rămâne nicio urmă pe perete.

Propunerea noastră este o savoniera pe suport de perete montat cu sistemul Turbo Loc Wenko. Cadrul este fabricat din metal protejat împotriva coroziunii, iar pe el este asezata o savoniera din plastic. Nu este fixat permanent - îl puteți îndepărta și spăla în orice moment.

Un accesoriu elegant și ușor de instalat pentru baia dvs.

Gadget-uri pentru baie

Un suport pentru săpun în loc de o savoniera? Tot magnetic? Ei bine, nu tuturor le plac vasele de săpun clasice. Să verificăm cum funcționează – avem un suport de perete destul de tipic, elegant, iar în loc de savoniera, un mâner cu țepi. Pe el atașăm cubul, iar în partea inferioară aplicăm magnetul care este inclus în set.

Suport magnetic, sapun Turbo-Loc® din otel inoxidabil, Wenko

Pret bun

pixel