Toamna este momentul perfect pentru a alege o pătură caldă sau o cuvertură de pat. Ce modele și culori sunt la modă în acest sezon?

2023-10-04
Toamna este momentul perfect pentru a alege o pătură caldă sau o cuvertură de pat. Ce modele și culori sunt la modă în acest sezon?

A venit toamna și zilele mai răcoroase pot fi făcute mai plăcute. Acest lucru nu înseamnă neapărat monotonie și pierdere de energie. La urma urmei, toamna este și ea plină de farmec! Acesta este momentul în care ne putem scoate puloverul preferat, ne putem bucura de diverse tipuri de infuzii fierbinți cu cartea noastră preferată, putem face băi lungi și relaxante și ne putem bucura de frumusețea culorilor toamnei. Acest ciclu de transformare se aplică și mobilierului interior, inclusiv, printre altele a textilelor - este timpul să scoateți cuverturile și păturile calde care vor crea o atmosferă confortabilă în timpul zilei și vor face serile de toamnă mai plăcute.

O selecție consistentă de culori a textilelor va ajuta cu ușurință la crearea unui design interior armonios, care vă va permite să introduceți schimbări în sezonul următor. Te va ajuta cu asta cuverturi si paturi cu pleduri. Selecția largă înseamnă că puteți crea multe concepte diferite fără restricții - diferite în funcție de tipul de țesătură, textura, culoarea și designul acesteia. În acest fel, poți crea diverse aranjamente în voie, cu puțină energie. Este timpul să facem câteva schimbări în această toamnă!

O cuvertură de pat și o pătură - o modalitate de a petrece o seară plăcută de toamnă

Serile răcoroase de toamnă ar trebui să fie plăcute la atingere cu pături și cuverturi de pat atrăgătoare, care vor adăuga o atmosferă individuală și confortabilă în interiorul sufrageriei sau dormitorului. Pleduri de pat vor face dormitorul un loc cu vreme favorabilă și, de asemenea, vor proteja lenjeria de pat împotriva oricărei murdărie. O cuvertură de pat din imitație de blană se va potrivi perfect în camerele elegante, oferind interiorului lux și eleganță. Va funcționa bine atât ca pătură pentru un pat, cât și pătură pentru un fotoliu din sufragerie, sporind confortul și adăugând un stil rafinat aranjamentului. O soluție mai clasică este pătură din bumbac cu franjuri, care vine in multe variante de culoare, astfel incat sa o poti asorta cu usurinta cu alte textile. Soluțiile bune pentru materialele moi includ cuverturile și păturile din microfibră, calde și groase, perfecte pentru serile de toamnă. Poți găsi modele în gri, maro, negru, bleumarin, alb și roz, care-ți vor permite sa creezi un aranjament de orice culoare și stil, satisfacand toate nevoile. Au fost create seturi gata făcute de cuverturi de pat cu perne pentru a face și mai accesibilă crearea unui aranjament coerent.

Pături și cuverturi de pat de culoare verde sticla

Verdele sticla este o culoare nobilă și universală, deoarece poate fi folosită în siguranță atât în ​​interioare moderne, cât și cele mai clasice. Este o alegere bună și în contextul adaptării aranjamentului la culorile toamnei, care includ și verdele închis. Păturile și cuverturile de pat de culoare verde sticla sunt disponibile în multe texturi, așa că alegerea nu se termină doar cu culorile. Ele pot fi găsite într-o varietate de modele, de exemplu cu plante, precum și în reliefuri interesante, decorative. De asemenea, arată foarte fermecător pătură de culoare verde sticlă, care va fi perfecta pentru relaxarea de seară cu o ceașcă de cacao fierbinte. Cuverturile și păturile de culoare verde sticla vor adăuga o eleganță incontestabilă dormitorului sau sufrageriei, așa că merită să folosiți un astfel de motiv, făcând astfel zilele și serile de toamnă mai atractive.

Galbenul este culoarea principală în această toamnă

Pe lângă verdele închis și roșu, paleta de culori de toamnă include și galben energizant, care în acest moment, apărând pe hainele noastre, elementele de decor și textilele de casă, introduce o aură pozitivă, unică. Este o culoare caldă, însorită, deci perfectă pentru următoarele zile de toamnă. Cuvertură de pat matlasată, galbena,într-un motiv de pulover este o alegere excelentă pentru această perioadă și, deoarece este disponibila cu perne decorative, datprita ei puteți crea cu ușurință o atmosferă coerentă, plăcută. O altă propunere este o cuvertură de pluș, cu o structură blănoasă, plăcută la atingere, pe care cu siguranță te vei odihni nu numai în cel mai înalt confort, ci și într-un cadru plăcut. În camerele luminoase în care prea mult galben poate părea copleșitor, merită să folosiți contrastul, care poate fi ajutat de o cuvertură de pat cu elemente albastre. Va arăta la fel de elegant în orice interior, indiferent de stilul de amenajare.

Materialele de înaltă calitate, plăcute la atingere au, de asemenea, avantajul unei sensibilități scăzute la decolorarea culorii, așa că merită să le alegeți pe cele de la producători dovediți, ceea ce este posibil datorită selecției largi de pături și cuverturi disponibile la EDAXO.ro. În acest fel, poți crea cu ușurință o atmosferă perfectă pentru zilele și serile de toamnă, care va fi folosită și în sezoanele viitoare.

Pături și pleduri, perne, pături cu franjuri, flori uscate, vaze din sticlă, decorațiuni de toamnă, cărți
Perne decorative pe canapea, cu o pătură și un covor cald.

Pret bun

pixel