Tabla Pluta, 60x80 cm, Maro

Tabla Pluta, 60x80 cm, Maro
71,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 10% (7,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tabla Emako, Pluta, 60x80 cm, Maro
 
Tabla de pluta poate fi folosita in casa sau la birou. Aceasta va fi cu siguranta o completare a coltului de joaca, bucatariei sau a holului. Tabla va fi utila pentru atasarea notitelor, planurilor, indatoririlor sau a mesajelor. In plus, aceasta nu ocupa spatiu. Produsul poate fi atarnat oriunde. Cadrul este realizat din lemn natural. Tabla este echipata cu doua manere, putand astfel, sa fie atarnata atat vertical cat si orizontal. 
 
Producător
Cod produs
10397
Culoarea dominantă
maro
Lungime (cm)
60
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel