Rasnita dubla de sare si piper DUO, KESPER

  • Râșniță dublă pentru piper și sare cu design modern
Rasnita dubla de sare si piper DUO, KESPER
79,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Care este cea mai intensă aromă a condimentelor de gătit? Este ușor - folosește doar râșnițe de bucătărie! Acestea sunt gadgeturi discrete și mici, care pot face o mare diferență, extragând aroma maximă. Vizitați magazinul nostru pentru a vedea întreaga gamă de rasnite de piper și sare.

Rasnita dublă de sare și piper DUO de la compania germană Kesper este fabricată în mare parte din oțel inoxidabil . Datorită acestui lucru, acest articol arată la modă și interesant, în același timp, fiind foarte durabil. Marginile transparente vă permit să observați cantitatea de condimente din rezervoare, iar materialul folosit este perfect pentru contactul cu alimentele. Închiderea etanșă garantează prospețimea și aroma piperului și protejează cristalele de sare împotriva umezelii excesive și a aglomerării. Mecanismul de rasnire este realizat din metal, ceea ce garanteaza durabilitatea produsului si cea mai inalta calitate de utilizare. Rasnita are doua camere separate pentru condimente.

Rasnita dubla de sare si piper DUO este, de asemenea, o idee de cadou interesanta! Luați în considerare acest gadget atunci când căutați cadouri de Crăciun. Destinatarii se vor bucura cu siguranta de un cadou atat de util si extraordinar. Caracteristicile produsului:

  • râșniță dublă de sare și piper,
  • carcasă realizată în cea mai mare parte din oțel inoxidabil cu mecanism metalic,
  • design atemporal,
  • sita de sare are orificii optime pentru a doza cu precizie și a nu suprasăra alimentele,
  • râșnița este formată din două părți: un agitator de sare și o rasnita de piper,
  • un produs al companiei germane Kesper.

Producător
Cod produs
31367
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
oțel inoxidabil
Diametru (cm)
6
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel