Cutie depozitare cu manere, lemn de fag, 30 x 20 cm, Kesper

  • Cutie depozitare cu manere, lemn de fag, 30 x 20 cm, Kesper
Cutie depozitare cu manere, lemn de fag, 30 x 20 cm, Kesper
Cutie depozitare cu manere, lemn de fag, 30 x 20 cm, Kesper
Cutie depozitare cu manere, lemn de fag, 30 x 20 cm, Kesper
Cutie depozitare cu manere, lemn de fag, 30 x 20 cm, Kesper
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie din lemn cu două mânere - frumusețea lemnului !

  • Fabricată din lemn de fag: Cutia de depozitare Kesper este realizată din lemn de fag de înaltă calitate. Acest material natural îi conferă nu doar un aspect estetic, ci și o construcție solidă care asigură durabilitate pentru mulți ani.
  • Certificat FSC: Lemnul de fag folosit este certificat FSC, ceea ce înseamnă că a fost obținut prin metode durabile, respectând mediul natural. Alegând acest produs, îți pasă nu numai de nevoile tale, ci și de binele planetei noastre.
  • Soluție practică: Este un plus excelent pentru cămară sau bucătărie. Disponibil în patru dimensiuni diferite, vă permite să organizați o varietate de produse. Indiferent dacă depozitați surplusul de condimente, fructe uscate sau alte produse alimentare, acest recipient va păstra ingredientele necesare organizate și ușor accesibile.
  • Construcție durabilă: Cutia a fost făcută în așa fel încât să vă servească mulți ani. Lemnul masiv de fag asigură că recipientul este rezistent la deteriorare și își menține forma chiar și la utilizare intensivă. Vă puteți baza pe acest organizator.
  • Mânere pe ambele părți: Este echipat cu mânere practice pe ambele părți. Datorită acestui lucru, o puteți ridica, muta sau pune cu ușurință pe un raft. Mânerele oferă confort în utilizare și vă ajută să vă organizați cămară.
Producător
Cod produs
31459
certificat
FSC
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel