Coș de pâine, fructe, dreptunghiular cu mânere, 41 x 29 cm, Kesper

  • Coș de pâine, fructe, dreptunghiular cu mânere, 41 x 29 cm, Kesper
Coș de pâine, fructe, dreptunghiular cu mânere, 41 x 29 cm, Kesper
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș estetic- nu numai pentru casă. Soluția perfectă pentru gastronomie.

  • Tacâmuri, coș cu fructe sau pâine: recipientul de la marca germană Kesper este o soluție versatilă care va funcționa atât în ​​gastronomie, cât și acasă. Dimensiunile sale (lungime: 41 cm, latime: 29 cm, inaltime: 12,5 cm) iti permit sa depozitezi diverse produse alimentare, precum paine, chifle, fructe, tacamuri sau legume. Capacitatea coșului îl face ideal și pentru tacâmuri și accesorii de masă.
  • Plastic durabil: coșul este fabricat din răchită sintetică, care are multe avantaje în comparație cu răchita naturală. Plasticul este rezistent la rupere, durabil și ușor de curățat. În plus, este igienic și rezistent la detergenți, ceea ce îl face o soluție ideală în restaurante sau pensiuni.
  • Mânere practice: coșul este echipat cu mânere confortabile pe laterale care facilitează transportul coșului. Datorită acestui lucru, puteți servi confortabil pâine, fructe sau alte produse alimentare.
  • Igienic: Materialul plastic al coșului este ușor de curățat. Recipientul poate fi spalat atat manual cat si in masina de spalat vase. Rezistenta la detergenti si rezistenta mare la spalare fac ca el sa ramana in stare perfecta pentru o perioada indelungata.
  • Pentru produse de patiserie direct din cuptor: Coșul este rezistent la temperaturi mai ridicate (până la 70 °C). Puteți pune pâine direct din cuptor sau chifle fierbinți în el.
Producător
Cod produs
31494
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
41
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
12,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel