Tava de servire, lemn de salcam, 38 x 14,5 cm, Kesper

  • Tava de servire, lemn de salcam, 38 x 14,5 cm, Kesper
Tava de servire, lemn de salcam, 38 x 14,5 cm, Kesper
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O tavă de servire sub forma unui tocator? Un mod interesant de a servi brânzeturile și carnea preferate.

  • Dimensiune compactă: tava de servire de 38 x 14,5 cm este potrivită pentru o varietate de feluri de mâncare și gustări. Dimensiunea sa este ideală pentru a servi brânzeturi, carne, fructe, sandvișuri și alte delicatese gustoase.
  • Aspect natural al lemnului de salcâm: Tava noastră de servire este realizată din lemn de salcâm durabil și frumos. Lemnul de salcâm se caracterizează printr-un model unic și nuanțe calde care vor sublinia aspectul preparatelor servite.
  • Tava de servire practică pentru gustări Alegând o tava de servire în loc de o farfurie clasică, puteți tăia majoritatea produselor alimentare direct pe tavă. Nu aveți nevoie de un tocator suplimentar.
  • Durabilitate excepțională și ușurință de întreținere: Lemnul de salcâm din care este fabricată tava noastră este cunoscut pentru durabilitatea excepțională și rezistența la deteriorare. Este, de asemenea, ușor de păstrat curata - doar ștergeți-o ușor cu o cârpă umedă și lăsați-o să se usuce. Tava Kesper este impregnată cu ulei, care protejează lemnul și îi păstrează frumusețea mai mult timp.
Producător
Cod produs
31563
certificat
FSC
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
1,5
Caracteristici suplimentare
mana de spalat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel