Tocator din bambus, dreptunghiular cu caneluri, 40 x 30 cm, Kesper

  • Tocator din bambus, dreptunghiular cu caneluri, 40 x 30 cm, Kesper
Tocator din bambus, dreptunghiular cu caneluri, 40 x 30 cm, Kesper
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tocator din bambus - asigură confort atunci când tăiați și pregătiți mesele.

  • Bambus de înaltă calitate: Tocatorul este realizat din bambus de înaltă calitate, care este dur, durabil și ecologic. Bambusul este o materie primă naturală cu proprietăți excelente, cum ar fi rezistența la zgârieturi și umiditate. Datorită acestui lucru, vă va servi mult timp, păstrându-și puterea și frumusețea.
  • Nu doar o masă de tocat: Este perfect pentru a toca o varietate de ingrediente, de la legume și fructe la carne și brânză. De asemenea, îl poți folosi pe post de suport pentru vase calde sau poti servi pe el preparate delicioase.
  • Întreținere ușoară: Este ușor de curățat și întreținut. După utilizare, spălați-l ușor cu apă și săpun, apoi uscați-l bine.
Producător
Cod produs
31862
Material dominant
bambus
certificat
FSC
compoziţie
100% bambus
Culoarea dominantă
maro
Lungime (cm)
33
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
1,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel