Cutie din lemn cu mânere și capac, 29 x 19 cm, Kesper

  • Cutie din lemn cu mânere și capac, 29 x 19 cm, Kesper
Cutie din lemn cu mânere și capac, 29 x 19 cm, Kesper
Cutie din lemn cu mânere și capac, 29 x 19 cm, Kesper
Cutie din lemn cu mânere și capac, 29 x 19 cm, Kesper
Cutie din lemn cu mânere și capac, 29 x 19 cm, Kesper
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie din lemn - o soluție de depozitare practică și elegantă

  • Cutie cu închidere convenabilă: această cutie de depozitare are un capac robust cu balamale, care permite deschiderea și închiderea ușoară. Datorită acestui fapt, articolele depozitate sunt protejate în siguranță împotriva prafului, umidității și a altor factori externi. Închiderea cutiei asigură ordinea și menține un spațiu ordonat.
  • Lemn de pin de culoare deschisă: Cutia este realizată din lemn de pin, care are culori deschise în mod natural. Această nuanță delicată de lemn adaugă căldură și un caracter plăcut interiorului.
  • Lemn de pin durabil: lemnul de pin este cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. Este usoara, dar in acelasi timp rezistenta, ceea ce face ca ea sa fie practica de utilizat. Lemnul de pin este, de asemenea, ușor de lucrat, ceea ce permite fabricarea precisă a cutiei cu detalii precise. Este un material ecologic și este reciclabil, ceea ce face ca această ladă să fie prietenoasă cu mediul.
  • Certificat FSC: Cutia este fabricată din lemn din păduri gestionate responsabil și este certificată FSC. De asemenea, este de menționat că produsul a fost fabricat în Polonia.
  • Multifuncțional: această cutie din lemn are multe utilizări. O poți folosi pentru a stoca diverse articole precum bijuterii, documente, suveniruri, accesorii de bucătărie și multe altele. Dimensiunile sale: 29 x 19 cm si inaltimea de 13,5 cm vor fi perfecte pentru diverse spatii, de la dormitor la birou sau living.
Producător
Cod produs
32016
certificat
FSC
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
19
Inaltime (cm)
13,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel