Tocatoare de bucătărie din bambus, 3 buc, KESPER

  • Set de 3 tocatoare din bambus
Tocatoare de bucătărie din bambus, 3 buc, KESPER
84,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tocatorul este la fel de necesar în bucătărie ca farfuriile sau cuțitele. Cu siguranță, nimeni nu își poate imagina procesul de gătit sau chiar de a pregăti un mic dejun simplu fără a-l avea. Tăiem legume, carne, brânză și multe alte lucruri care sunt menite să pregătească o anumită creație culinară. Așa cum avem nevoie de un cuțit bine ascuțit, este și necesar să avem un tocator confortabil și decent.

Tocatoarele de bucătărie Kesper sunt o garanție atât a confortului, cât și a calității menționate mai sus. Colecția mărcii include tocatoare din diverse materiale - lemn, plastic și chiar sticlă . Toate vor satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși bucătari. Sunt rezistente și frumos realizate. Sunt potrivite nu numai pentru tăiere, ci și pentru decorarea mesei. Oricine va găsi cu siguranță un tocator care să li se potrivească estetic și practic.

Poate fi și o idee de cadou decentă pentru o persoană dragă. Perfect ca idee de cadou de inaugurare a casei . Cu siguranță va aduce bucurie gazdei care este în proces de finalizare a micului mobilier de casă. Va fi și o asociere bună după sărbătoare.

Caracteristicile produsului:

  • Din bambus,
  • Un produs Kesper rafinat,
  • O idee grozavă de cadou pentru inaugurarea casei.

Producător
Cod produs
32236
numărul de piese din set
3
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Inaltime (cm)
23
Latime (cm)
15
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
certificat
FSC
compoziţie
100% bambus
Numărul certificatului FSC
FSC-C014021
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel