Umeraș pentru pantaloni, 2 brațe, WENKO

 • Umeraș dublu pentru pantaloni din metal solid
Umeraș pentru pantaloni, 2 brațe, WENKO
Umeraș pentru pantaloni, 2 brațe, WENKO
Umeraș pentru pantaloni, 2 brațe, WENKO
Umeraș pentru pantaloni, 2 brațe, WENKO
54,99 RON
32,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (22,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier pentru pantaloni, 2 brațe, WENKO al respectatului brand german WENKO este un gadget extrem de util pentru fiecare garderobă. Datorită cuierului, puteți organiza cu ușurință spațiu în garderoba dvs. și puteți uita de orice dezordine nedorită! Garderoba ta va câștiga mai mult spațiu, iar hainele tale vor avea condiții adecvate de depozitare. Cu umerașul practic WENKO, pantalonii tăi vor fi perfect afișați și îi poți găsi cu ușurință în dulap. În plus, nu le este posibil să se rideze, așa că vor fi întotdeauna gata de utilizare ori de câte ori ai chef să ii porți.

Cuierul de la WENKO este o garanție a ordinii perfecte în garderoba ta! Umerașul este conceput pentru pantaloni, dar poate fi folosit și pentru a atârna alte articole de îmbrăcăminte, cum ar fi eșarfe sau cravate. Este, de asemenea, perfect pentru depozitarea bijuteriilor, cum ar fi coliere, pandantive.

Mânerul este făcut din metal , datorită căruia este extrem de solid și chiar și îmbrăcămintea grea, cum ar fi pantalonii din velur. Umerașele metalice sunt, de asemenea, mai stabile și mai rezistente decât cele din plastic, deci vor fi folosite mult timp!

Caracteristicile produsului:

 • suport pentru pantaloni funcțional,
 • un gadget practic pentru garderoba dvs.,
 • un cuier din metal solid,
 • vă va ajuta organizează spațiu în dulap,
 • previne cutele pe haine,
 • garantează o ordine perfectă în dulap,
 • perfect pentru pantaloni și eșarfe ,,
 • cuier stabil și durabil,
 • puteți agăța cu ușurință chiar și haine groase pe el,
 • un produs al respectatei mărci germane WENKO.

Producător
Cod produs
32849
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
44
Latime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel