Perie WC cu suport, 34,5x15x14,5 cm, WENKO

Perie WC cu suport, 34,5x15x14,5 cm,  WENKO
Perie WC cu suport, 34,5x15x14,5 cm,  WENKO
Perie WC cu suport, 34,5x15x14,5 cm,  WENKO
Perie WC cu suport, 34,5x15x14,5 cm,  WENKO
Perie WC cu suport, 34,5x15x14,5 cm,  WENKO
Perie WC cu suport, 34,5x15x14,5 cm,  WENKO
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Setul de toaletă Polaris format dintr-o perie și un recipient portocaliu va arăta grozav în fiecare baie! Când amenajați un interior pentru baie, amintiți-vă despre accesoriile necesare. Unul dintre cele mai importante elemente ale echipamentului camerei este setul de toaletă. Polaris constă dintr-un recipient cu o formă originală și o perie practică cu care puteți curăța perfect toaleta, scăpând mult timp de murdăria nedorită și bacteriile dăunătoare. Polaris este un set care se va prezenta perfect atât în ​​baia de acasă, cât și în toaleta de oaspeți. Recipientul portocaliu este fabricat din ceramică de înaltă calitate. Peria are un mâner practic pentru o utilizare ușoară, iar vârful său cu diametrul de 7,5 cm poate fi înlocuit oricând. Produsul cu dimensiunile de 15 x 34,5 x 14,5 cm va arăta grozav lângă toaletă, unde va fi întotdeauna la îndemână atunci când este nevoie.

Caracteristicile produsului:

  • Perie practică pentru toaletă + recipient Polaris.
  • Culoare modernă portocalie.
  • Fabricată din ceramică de înaltă calitate.
  • Igienică perie cu cap înlocuibil.
Producător
Cod produs
33153
Diametru periei (cm)
8
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
34,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel