Umeraș dublu, alb, WENKO

  • Suport pentru prosoape practic
Umeraș dublu, alb, WENKO
Umeraș dublu, alb, WENKO
Umeraș dublu, alb, WENKO
Umeraș dublu, alb, WENKO
Umeraș dublu, alb, WENKO
Umeraș dublu, alb, WENKO
Umeraș dublu, alb, WENKO
Umeraș dublu, alb, WENKO
Umeraș dublu, alb, WENKO
Umeraș dublu, alb, WENKO
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

cuier dublu, alb, WENKO . Pentru ca fiecare obiect să aibă locul său și casa să fie îngrijită și ordonată, utilizați gama largă de umerașe, organizatoare și alte gadget-uri disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier util, inventiv și practic, cu un design interesant și la modă. Verifică și vezi singur!

cuierul este un proiect al mărcii recomandate WENKO. Elementul este fabricat din metal - oțel inoxidabil, datorită căruia nu este doar durabil, ci și frumos . Umerașul este perfect pentru orice baie sau toaletă. Suprafața netedă a umerașului și designul simplu îl fac ușor de curățat, ceea ce îl face foarte practic. Culoarea albă clasică se va potrivi cu cele mai multe aranjamente, adăugând o atmosferă elegantă.

Umerașul este ușor atașat la locul dorit - trebuie doar să scoateți folia de protecție și să lipiți cureaua cu cârlige. Dacă este necesar, poate fi îndepărtat fără a lăsa urme. Dimensiunea va fi potrivită chiar și pentru încăperile mici. De acum înainte, toate prosoapele vor fi într-un singur loc, agățate liber, astfel încât să se poată usca. Vezi și alte produse ale mărcii WENKO, specializate în soluții practice de organizare și depozitare la domiciliu, disponibile în magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • cuier pentru haine
  • dimensiuni produs: lățime 10 cm x înălțime 2,8 cm x adâncime 5 cm,
  • metal solid - construcție din oțel oțel inoxidabil,
  • culoare clasică, albă,
  • în stil popular,
  • produs al mărcii germane WENKO.

< / p>
Producător
Cod produs
33505
Instalare
fara foraj
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
10
compoziţie
otel inoxidabil
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
oțel inoxidabil
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel