Scaun de baie KUMBA, gri, WENKO

  • Scaun de baie din plastic practic si rezistent
Scaun de baie KUMBA, gri, WENKO
Scaun de baie KUMBA, gri, WENKO
Scaun de baie KUMBA, gri, WENKO
Scaun de baie KUMBA, gri, WENKO
Scaun de baie KUMBA, gri, WENKO
Scaun de baie KUMBA, gri, WENKO
219,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 41% (90,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Scaun de baie KUMBA va facilita cu siguranță efectuarea tratamentelor de înfrumusețare nu doar persoanelor cu probleme de spate, vârstnicilor și persoanelor cu dizabilități. Și deși numele său indică faptul că va fi util în primul rând în baie, îl puteți pune și în hol, atelier sau dressing. Te va ajuta ori de câte ori ai nevoie de sprijin suplimentar la locul de muncă sau în activitățile tale zilnice.


Scaunul are o culoare neutră . Culoarea gri nu este vizibilă, motiv pentru care gadgetul se va potrivi perfect în aspectul majorității aranjamentelor. Datorită dimensiunii optime îl puteți ascunde în dulap sau în pod și puteți ajunge la el atunci când este nevoie de el din nou.

Picioare rezistente, scaun confortabil garantează stabilitate, confort și siguranță în timpul utilizării. Produsul este fabricat din plastic durabil , prin urmare este ușor. Îl poți muta cu ușurință în locația dorită. Important este că produsul este ușor de curățat . Este suficient să-l clătiți în mod regulat cu apă. Designul modern se va potrivi cu siguranță în orice baie.


Caracteristicile produsului:

  • scaun de baie KUMBA,
  • din plastic rezistent,
  • ușor de transportat,
  • perfect pentru toaleta de zi cu zi, machiaj,
  • asigură o ședere stabilă,
  • culoare gri neutru,
  • produs de marcă al companiei germane WENKO
Producător
Cod produs
33557
Latime (cm)
32
Lungime (cm)
38
Inaltime (cm)
47
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel