Perdea de duș FROZEN, WENKO

 • Perdă de duș elegantă și practică pentru o baie modernă
Perdea de duș FROZEN, WENKO
Perdea de duș FROZEN, WENKO
Perdea de duș FROZEN, WENKO
Perdea de duș FROZEN, WENKO
Perdea de duș FROZEN, WENKO
Perdea de duș FROZEN, WENKO
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdă de duș FROZEN , 180 x 200 cm, VENKO . Nu ai idee cum să schimbi cu ușurință și rapid fața băii? Chiar nu este nimic dificil! Doar o mică schimbare și utilizarea accesoriilor simple, dar utile, iar interiorul va căpăta o nouă expresie. Unul dintre astfel de accesorii este și o perdea de duș. Gata cu pereții umezi în timpul dușului! Cunoașteți oferta noastră și vedeți singur că o perdea de duș poate fi un plus atractiv pentru spațiul din baie.

Perdeaua de duș FROZEN este un accesoriu elegant, care va diversifica cu succes interiorul băii tale. Este un produs al renumitului brand Wenko, cunoscut pentru gama sa largă de accesorii de înaltă calitate și produse pentru baie. Perdeaua este realizată în întregime din PEVA, ceea ce o face impermeabilă la apă. Este ușor și durabil în același timp. În plus, perdeaua este echipată cu 12 inele de plastic pentru agățare.

Perdeaua de duș FROZEN are dimensiunile de 200 cm x 180 cm (lungime x lățime), ceea ce o face o completare perfectă pentru cele mai multe cabine de duș standard sau ca o perdea în jurul căzii. Este foarte ușor de asamblat. Este suficient să atașați cleme de plastic, care sunt apoi filetate prin tija perdelei din cabină. Un alt avantaj este culoarea albă universală, datorită căreia perdeaua se va potrivi perfect în interioarele decorate într-un stil contemporan.

Caracteristicile produsului:

 • Perdea de duș FROZEN,
 • perdeaua este realizată în întregime din PEVA,
 • este ușoară și durabilă,
 • este echipată cu cu 12 inele din plastic pentru agățat,
 • are dimensiunile de 200 cm x 180 cm (lungime x lățime),
 • va completa majoritatea cabinelor de duș standard sau ca o perdea în jurul cazii li>
 • este foarte ușor de instalat,
 • are o culoare albă universală,
 • se va potrivi perfect în interiorul în stil contemporan,
 • produs de marcă Wenko.

Producător
Cod produs
33587
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Latime (cm)
180
sposób zawieszania
kółka
Inaltime (cm)
200
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel