Savoniera, ORIA WENKO

Savoniera, ORIA WENKO
Savoniera, ORIA WENKO
Savoniera, ORIA WENKO
Savoniera, ORIA WENKO
Savoniera, ORIA WENKO
Savoniera, ORIA WENKO
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un accesoriu clasic de baie . În ciuda popularității săpunurilor lichide, săpunurile clasice au încă mulți fani și acest suport este pentru ei. Permite depozitarea convenabilă și estetică a săpunului.

Caracterizata prin aspect modest, fără decorațiuni sau inscripții . Este pur și simplu un alb modest, o culoare atât de universală în cazul băilor. Nu iese în evidență pe fundalul ceramicii albe, este discretă. Este pur și simplu amestecata în fundal, concentrata pe funcția sa de utilitate, nu pe decorarea camerei. Savoniera în acest stil se va găsi în majoritatea băilor, deoarece este o formă foarte universală.

Caracteristicile produsului:

  • savoniera,
  • pentru utilizare în băi, toalete, bucătării,
  • culoare albă universală.
Producător
Cod produs
33673
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
3
Culoarea dominantă
alb
Producător
Wenko
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel