Autocolante antiderapante balena, 5 bucati, WENKO

  • Ventuze pentru o cadă de duș sau o cadă cu tematică marină
Autocolante antiderapante balena, 5 bucati, WENKO
Autocolante antiderapante balena, 5 bucati, WENKO
Autocolante antiderapante balena, 5 bucati, WENKO
Autocolante antiderapante balena, 5 bucati, WENKO
Autocolante antiderapante balena, 5 bucati, WENKO
Autocolante antiderapante balena, 5 bucati, WENKO
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Autocolante antiderapante Whale, 5 bucăți de la marca germană WENKO este un produs care combină atât funcțiile practice, cât și cele estetice. Tematica atractivă a balenei de mare va deveni un decor grozav pentru baia ta și, în plus, va preveni eficient accidentele în timp ce faci baie. Ventuzele sunt recomandate pentru utilizare atat in cada cat si in piscina pentru copii.

Fermecătoarele ventuze anti-alunecare sunt realizate dintr-un material de cauciuc special, ecologic. Acest material va preveni eficient alunecarea pe o suprafață umedă, mai ales când folosim agenți suplimentari care măresc proprietățile de alunecare a suprafeței, cum ar fi uleiul de măsline, loțiunea de baie sau săpunul obișnuit. O protecție suplimentară este asigurată de ventuze puternice care asigură stabilitate și aderență adecvată la suprafață.

Setul include 5 bucăți de ventuze anti-alunecare cu motiv de balenă. Fiecare are dimensiunea (lățime x lungime) 10,2 x 11,5 cm și este de culoare bleumarin. Posibila demontare pentru a curăța suprafața căzii de baie sau căzii de duș este foarte simplă. Îndepărtarea nu lasă urme, ceea ce înseamnă în plus că ventuzele pot fi atașate oricând în alt loc. Setul este recomandat nu numai familiilor cu copii mici - va fi perfect pentru fiecare casă.

Caracteristicile produsului:

  • set de 5 ventuze antiderapante,
  • tematică drăguță cu balene,
  • previne eficient alunecarea în cadă sau în piscină pentru copii,
  • realizat din material ecologic,
  • ventuzele asigură o prindere sigură și fermă
  • ușor și rapid de dezasamblat,
  • produs de marcă de la marca germană WENKO.
Producător
Cod produs
33717
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
12,5
Latime (cm)
10
Culoarea dominantă
bleumarin
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel