Coș de baie SPIRO, alb, 3 litri

  • Coș elegant pentru baie sau toaletă
Coș de baie SPIRO, alb, 3 litri
Coș de baie SPIRO, alb, 3 litri
Coș de baie SPIRO, alb, 3 litri
Coș de baie SPIRO, alb, 3 litri
Coș de baie SPIRO, alb, 3 litri
Coș de baie SPIRO, alb, 3 litri
Coș de baie SPIRO, alb, 3 litri
Coș de baie SPIRO, alb, 3 litri
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coșul elegant SPIRO cu capac rabatabil în culoarea alb la modă , cu o capacitate ideală de 3 litri, este recipientul perfect pentru deșeuri în baie și toaleta pentru oaspeți. Gadget practic: coșul are încorporat un capac rabatabil, ușor de utilizat, care nu numai că ascunde discret conținutul, dar asigură și curățenia și igiena.

Coșul are dimensiuni optime: lungime 17 cm x lățime 22 cm x înălțime 26 cm și o capacitate de 3 litri , datorită cărora se va potrivi chiar și într-un baie mică sau toaletă. În plus, coșul va funcționa grozav și în alte camere: camera unui copil sau un birou de acasă. Calitatea înaltă a produsului este garantată de producția europeană și de utilizarea materialelor durabile. Din grija pentru mediul natural și dezvoltarea durabilă, produsele noastre se caracterizează prin longevitate datorită utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate . Datorită acestui fapt, produsele noastre pot fi utilizate ani de zile.

Designul modern vă permite să creați un aranjament elegant în baie sau toaletă. Suprafața lucioasă și imprimarea în relief creează un design ușor și la modă. Seria de baie SPIRO vă permite să creați o aranjare coerentă - doar completați setul cu un dozator de săpun, perie de toaletă și alte accesorii necesare.

Caracteristicile produsului:

  • Coș de baie SPIRO
  • dimensiuni produs: lungime 17 cm x lățime 22 cm x înălțime 26 cm,
  • capacitate 3 litri,
  • < li> la modă, de culoare albă, cu un finisaj mat,
  • din plastic de înaltă calitate,
  • cu capac rabatabil,
  • ușor de curățat și întreține,
  • produs al renumitului brand german WENKO.

Producător
Cod produs
34009
Material dominant
metal
Latime (cm)
17
Lungime (cm)
22
Inaltime (cm)
26
Capacite
3 l
Caracteristici suplimentare
cu pedala
,
insertie detasabila
Culoarea dominantă
alb
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel