Frânghie pentru rufe, rulată 15 m, WENKO

  • Uscător de rufe cu șnur automat
Frânghie pentru rufe, rulată 15 m, WENKO
Frânghie pentru rufe, rulată 15 m, WENKO
Frânghie pentru rufe, rulată 15 m, WENKO
Frânghie pentru rufe, rulată 15 m, WENKO
Frânghie pentru rufe, rulată 15 m, WENKO
Frânghie pentru rufe, rulată 15 m, WENKO
Bestsellerul nostru
159,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Frânghie pentru rufe, rulată, 15 m a mărcii germane WENKO este o alternativă excelentă pentru apartamentele mici în care un uscător standard va ocupa prea mult spațiu și va limita spațiul. Cu acest gadget inteligent, îl veți profita la maximum, astfel încât hainele să se usuce în condițiile potrivite. Acest tip de uscător poate fi utilizat și pe balcon, terasă, grădină sau subsol.

O linie de rufe extensibilă este alternativa perfectă la un uscător obișnuit sau la un uscător de sine stătător care nu arată estetic când este plasat într-o cameră. Datorită sistemului de rulare automată cu blocare , această propunere a mărcii WENKO va fi perfectă în baia de deasupra căzii sau în camera de uscare. Structura specială a produsului înseamnă că poate fi îndepărtat rapid și înfășurat din nou. Operațiunea este foarte simplă, iar linia este vizibilă numai în timpul uscării rufelor. Coarda poate fi răsucită când uscătorul nu este utilizat.

Lungimea liniei de spălare poate fi ajustată liber până la 15 m . Când uscătorul nu este utilizat, pur și simplu decuplați cablul din partea opusă și acesta va fi înfășurat automat. Datorită acestui fapt, linia va rămâne curată și gata de utilizare data viitoare când închideți rufele. Produsul este atașat la perete cu șuruburile și dopurile furnizate. Culoarea neutră, gri a capacului frânghiei va funcționa bine cu orice schemă de culori.

Caracteristici ale produsului:

  • linie pentru uscarea rufelor,
  • rulare automata,
  • oferă o zonă de uscare de până la 15 m,
  • conceput pentru baie, balcon, grădină,
  • ușor de utilizat,
  • solid și durabil,
  • fixat cu șuruburi și dibluri,
  • produs al mărcii germane WENKO.
Producător
Cod produs
34030
Latime (cm)
18
lungime (m)
15
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel