Umeras 2 bucăți, WENKO

Umeras 2 bucăți, WENKO
Umeras 2 bucăți, WENKO
Umeras 2 bucăți, WENKO
Umeras 2 bucăți, WENKO
Umeras 2 bucăți, WENKO
Umeras 2 bucăți, WENKO
Umeras 2 bucăți, WENKO
Umeras 2 bucăți, WENKO
43,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeras 2 bucăți, WENKO . Aveți grijă de partea practică a băii dvs. și organizați un loc pentru prosoape cu umerașe convenabile, noi și elegante. Aceste accesorii discret și în același timp foarte practice sunt indispensabile în orice instalație sanitară, toaletă sau baie. Ei îndeplinesc o sarcină foarte simplă. Datorită acestora, prosoapele de față sau de mână și prosoapele de baie sunt întotdeauna la îndemână. Datorită diferitelor metode de montare, acestea pot fi atașate cu ușurință oriunde , de exemplu lângă o cadă, duș sau lavoar.

Un set de 2 umerașe este un accesoriu practic pentru baie de la renumitul brand Wenko. Umerașele au mânere sub formă de cârlige pe care puteți atârna haine sau prosoape. Produsul este fabricat din oțel inoxidabil. Umerasele sunt foarte compacte și ocupă puțin spațiu datorită dimensiunilor lor: 3,5 cm x 3,7 cm x 2 cm (lungime x înălțime x lățime). Un mare avantaj al produsului prezentat este ușurința instalării sale.

Asigurați-vă că verificați oferta noastră. Veți găsi în ea o selecție foarte mare de umerașe de baie în multe forme, culori și modele diferite, care vor fi găsite în interioare decorate în diferite stiluri, inclusiv modern, clasic, scandinav.

Caracteristicile produsului:

  • set de 2 umerașe,
  • umerașele au mânere sub formă de cârlige pe care puteți agăța haine sau prosoape,
  • produsul este din oțel inoxidabil din oțel,
  • umerașele sunt foarte compacte și ocupă puțin spațiu,
  • produs cu dimensiuni de 3,5 cm x 3,7 cm x 2 cm (lungime x înălțime x lățime),
  • un avantaj suplimentar este ușurința instalării sale,
  • un produs al renumitului brand Wenko.

Producător
Cod produs
34129
numărul de piese din set
2
Latime (cm)
2
Lungime (cm)
3,5
Inaltime (cm)
3,7
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Instalare
fara foraj
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel