Umeraș pentru eșarfe OLYMPIA, WENKO

  • Umeraș practic și confortabil
Umeraș pentru eșarfe OLYMPIA, WENKO
Umeraș pentru eșarfe OLYMPIA, WENKO
Umeraș pentru eșarfe OLYMPIA, WENKO
Umeraș pentru eșarfe OLYMPIA, WENKO
Umeraș pentru eșarfe OLYMPIA, WENKO
Umeraș pentru eșarfe OLYMPIA, WENKO
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeras pentru eșarfe OLYMPIA, VENKO . Ai grijă de organizarea hainelor tale. Este necesar un umeras adecvat, astfel încât esarfele să nu se deterioreze. Datorită acestuia, esarfele și alte articole de garderobă vor arăta întotdeauna îngrijite si curate! Umerașul ocupă puțin spațiu, vă va permite să sortați ușor și rapid lucrurile , iar esarfele nu trebuiesc călcate înainte de fiecare utilizare. De asemenea, merită să acordați atenție alegerii modelului potrivit - oferta noastră include umerașe potrivite pentru cămăși, pantaloni, cravate, eșarfe și multe alte tipuri de îmbrăcăminte!

Umerasul pentru eșarfe OLYMPIA este un produs al apreciatului brand Wenko, datorită căruia puteți organiza cu ușurință spațiul din garderoba dvs. Umerașul este realizat din metal durabil acoperit cu plastic și are dimensiuni universale de 42 cm x 23 cm x 1,5 cm (lungime x înălțime x grosime) . Produsul are spațiu pentru 5 eșarfe.

Umerasul pentru eșarfe OLYMPIA va fi potrivit pentru suspendarea eșarfelor . Umerașul este perfect pentru agățarea esarfelor - de exemplu, pentru uscare sau aerisire.

Caracteristicile produsului:

  • umeras pentru eșarfă OLYMPIA,
  • produsul este fabricat din metal durabil acoperit cu plastic,
  • umerasul are dimensiuni universale: 42 cm x 23 cm x 1, 5 cm (lungime x înălțime x grosime),
  • accesoriul are spațiu pentru 5 eșarfe,
  • umerasul va fi potrivit pentru suspendarea eșarfelor,
  • un produs al renumitului brand Wenko.

Producător
Cod produs
34197
Inaltime (cm)
23
Lungime (cm)
42
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel