Plasa de spălat sutien LOVE, Ø 16 cm

  • Coș pentru spălarea lenjeriei
Plasa de spălat sutien LOVE, Ø 16 cm
Plasa de spălat sutien LOVE, Ø 16 cm
Plasa de spălat sutien LOVE, Ø 16 cm
Plasa de spălat sutien LOVE, Ø 16 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Plasa de spălat sutien LOVE, Ø 16 cm este un produs care va facilita spălarea lenjeriei de corp pentru femei. Nu numai că va îmbunătăți separarea rufelor și îndepărtarea acesteia de la mașina de spălat, dar va avea grijă și de îmbrăcămintea pentru femei, astfel încât să-și păstreze forma și să nu se deterioreze alte haine cu clemele sale metalice în timpul spălării. Fără îndoială, este un produs practic și în același timp facilitează sarcinile de zi cu zi, la domiciliu.

Coșul sutienului a fost realizat din plasă de înaltă calitate, cu două straturi. În interior, pe ambele părți, conține învelitoare din plastic rigid, care îi dau tăierea potrivită și astfel protejează conținutul în timpul spălării. Plasa include, de asemenea, un fermoar pentru acces rapid în interior. Datorită acestuia, îmbrăcarea și scoaterea sutienului vor fi rapide și ușoare. În plus, capacele speciale de pe fermoar nu vor deteriora alte articole de îmbrăcăminte delicate în timpul spălării.

Dimensiunile plasei de rufe (diametru x înălțime) 16 x 15 cm permit depozitare sigură și fără riduri chiar și pentru sutiene mari de dimensiuni de cupă. Acest gadget inteligent pentru spălare, este alb și are o imprimare decorativă „LOVE” pe față. Datorită buclei de agățare incluse, plasa poate fi agățată rapid de orice cârlig din baie sau spălătorie după spălare, deci este la îndemână pentru următoarea spălare.

Caracteristici ale produsului:

  • plasa de sutien universal,
  • protejează lenjeria feminină de deformări și daune,
  • protejează alte haine spălate cu sutiene,
  • realizat din plasă de poliester cu dublu strat de înaltă calitate,
  • acces rapid la conținut prin zip,
  • dimensiune potrivită chiar și pentru sutiene mari,
  • echipat cu un cârlig pentru agățarea într-un loc la îndemână,
  • produs de marca germană WENKO.
Producător
Cod produs
34201
Material dominant
poliester
Inaltime (cm)
15
Instructiuni de spalare
prać w 95°C
Diametru (cm)
16
Culoarea dominantă
alb
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel