Coș cu capac batant , 6 L gri, WENKO

  • Cos practic cu o capacitate de 6 L.
Coș cu capac batant , 6 L gri, WENKO
Coș cu capac batant , 6 L gri, WENKO
Coș cu capac batant , 6 L gri, WENKO
Coș cu capac batant , 6 L gri, WENKO
Coș cu capac batant , 6 L gri, WENKO
Coș cu capac batant , 6 L gri, WENKO
77,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 10% (8,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dacă tocmai vă rearanjați sau amenajați bucătăria sau baia, ar trebui să vă amintiți să plasați un coș de gunoi. Acest articol, aparent nesemnificativ, se găsește în utilizarea frecventă, de zi cu zi . Prin urmare, este bine să găsiți un model perfect asortat, care să se potrivească nu numai stilului camerei, dar să se dovedească, de asemenea, practic și ușor de curățat. Consultați gama largă de coșuri de gunoi disponibile în magazinul nostru și alegeți cel mai bun model pentru casa dvs.!

Coșul cu capac pivotant este un proiect de marca germană Wenko, specializată în producția de accesorii la modă pentru baie. Coșul cu capac rotativ Swing Bin este de culoare gri, care se va potrivi perfect stilului încăperilor moderne și luminoase. Suprafața uniformă și netedă face ca recipientul să fie ușor de curățat. Coșul va funcționa bine într-o cameră pentru copii, baie și bucătărie.

Coșul de gunoi este de dimensiuni medii - capacitatea sa este de 6 litri . Sistemul de deschidere a capacului cu clapetă rotativă garantează o deschidere rapidă și practică cu igienă maximă. Coșul este fabricat din plastic, ceea ce îi garantează durabilitatea și rezistența la zgârieturi sau alte daune. Capacul detașabil facilitează îndepărtarea sacului de gunoi umplut din interior.

Caracteristici ale produsului:

  • Coș cu capac pivotant,
  • Dimensiune medie - capacitate 6 litri,
  • Fabricat din plastic de înaltă calitate
  • Deschidere practică a sistemului cu clapetă rotativă,
  • Ușor de menținut curat și igienic,
  • Funcționează atât în ​​bucătărie, cât și în baie,
  • Un produs al renumitului brand Wenko.

Producător
Cod produs
34381
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
20
Inaltime (cm)
30
Caracteristici suplimentare
capac rotativ
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel