Plasă de spălat pantofi, albă, WENKO

  • Plasă de spălat pantofi
Plasă de spălat pantofi, albă, WENKO
Plasă de spălat pantofi, albă, WENKO
Plasă de spălat pantofi, albă, WENKO
Plasă de spălat pantofi, albă, WENKO
Plasă de spălat pantofi, albă, WENKO
Plasă de spălat pantofi, albă, WENKO
Plasă de spălat pantofi, albă, WENKO
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Plasă pentru spălat pantofi, alb, WENKO . Accesoriile pentru rufe sunt ceva ce poate ușura treburile casnice și poate economisi multe ore. Spălarea este aparent o activitate simplă, chiar schematică. Cu toate acestea, există lucruri la care merită să fim atenți, astfel încât spălarea să nu ajungă să ne distrugă mașina de spălat sau rufele. Una dintre categoriile de îmbrăcăminte la care merită acordată o atenție specială este lenjeria de corp.

De exemplu, sutienele conțin adesea rigidizări ascuțite și dure care pot străpunge țesătura la un moment dat în spălare și pot deteriora părțile mașinii de spălat. Prin urmare, cu siguranță nu ar trebui să le spălăm. Pentru aceasta au fost create plasele de rufe. Sunt, de asemenea, utile pentru spălarea altor articole de îmbrăcăminte, cum ar fi pantofii, pe care ar trebui să le reîmprospătați din când în când. La rândul lor, ne vor facilita controlul șosetelor, cărora le place atât de des să-și piardă perechea sau chiar să dispară complet undeva.

Veți găsi toate aceste accesorii pentru rufe în această colecție WENKO. Este renumit pentru acest tip de facilitare a locuințelor, care este de mare ajutor în treburile cotidiene agitate. Toate sunt fabricate din materiale durabile, care sunt potrivite pentru utilizarea în mașina de spălat și nu reprezintă o amenințare pentru aceasta. Aici avem o plasă pentru pantofi pentru spălarea pantofilor.

Este bun modul în care îți faci rufele pentru rufele și mașina de spălat? Poate că merită să cumpărați câteva accesorii care se vor ocupa de acest lucru. Plasele și clipurile sunt brevete foarte confortabile și foarte eficiente. Nu pot lipsi din casa ta.

Caracteristici ale produsului:

  • plasă pentru pantofi ,
  • un brevet simplu și eficient ,
  • protecție pentru lucrurile și mașina de spălat ,
  • produs dovedit al mărcii WENKO.

Producător
Cod produs
34384
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
23
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel