Umeras din oțel, WENKO

  • Ușor de utilizat, convenabil și practic
Umeras din oțel, WENKO
Umeras din oțel, WENKO
Umeras din oțel, WENKO
Umeras din oțel, WENKO
Umeras din oțel, WENKO
Umeras din oțel, WENKO
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeras din oțel, WENKO . Ai grijă de organizarea hainelor tale. Datorită acestuia, cămășile, pantalonii, rochiile și alte articole de garderobă vor arăta mereu elegante, îngrijite și curate! Umerașul ocupă puțin spațiu, vă va permite să sortați lucrurile rapid și ușor , iar hainele suspendate nu trebuie călcate înainte de fiecare utilizare. De asemenea, merită să acordați atenție alegerii modelului potrivit - în magazinul nostru veți găsi umerașe potrivite pentru eșarfe, cravate, pantaloni, cămăși și multe alte tipuri de îmbrăcăminte!

Umerasul din oțel este un produs al renumitului brand german Wenko, datorită căruia puteți organiza cu ușurință spațiu în garderoba dvs. Umerașul este fabricat din oțel inoxidabil satinat durabil și are o lățime universală de 45 cm . Produs argintiu.

Umerasul din oțel va fi potrivit pentru camasi, pantaloni si alte articole de imbracaminte . Umerașul este perfect pentru agățarea hainelor în dulap sau de exemplu, pentru uscare si aerisire.

Caracteristicile produsului:

  • umeras din oțel pentru haine,
  • produsul este fabricat din oțel inoxidabil satinat rezistent,
  • cuierul are o lățime universală de 45 cm,
  • accesoriu de culoare argintie,
  • umerasul va fi potrivit pentru agățarea unui bluze sau cămași
  • un produs al renumitului brand german Wenko.

Producător
Cod produs
34587
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel